Sin Dragane Mirković konačno progovorio i jasno mu poručio: Videćeš me samo u crkvi…

25.05.2024

21:00

By

Sin Dragane Mirković

Instagram

Sin Dragane Mirković pod lupom je javnosti posebno nakon razvoda roditelja

Nakon razvoda od biznismena Tonija Bijelića, folk diva Dragana Mirković gotovo svakodnevno je tema domaćih portala, a ništa drugačije nije ni kada su u pitanju njen sin Marko i ćerka Manuela na koje je jako ponosna.

Sin Dragane Mirković pored sestre Manuele, najveća je podrška majci nakon kraha braka

Upravo deca Dragane Mirković njen su najveći vetar u leđa i snaga da nastavi dalje nakon jednog od najvećih životnih poraza, kraha braka, na koji je odlučila da stavi tačku posle više od dvadeset godina provedenih u skladnoj zajednici.

Sin Dragane MIrković

Marko Bijelić posebno je postao aktivan na Instagramu u poslednje vreme i svaki njegov korak pomno se prati i analizira, a budući da zna da bi mnogo njih želelo nešto da ga pita, on je rešio da putem ove društvene mreže malo proćaska sa pratiocima.

Slobodno vreme iskoristio je za virtuelno druženje, te odgovarao na pitanja fanova, a jedan njegov odgovor svima je zapao za oko, pa se o tome konstantno priča i piše.

Sin dragane Mirković


Naime, u jednom trenutku je otkrio da nakon razvoda roditelja razmišlja o preseljenju u Beograd, a zatim je usledio njegov odgovor na pitanje koji je mnoge iznenadio.

Pročitajte i – Izgubio sam sve, i život i ljubav… Sin Dragane Mirković očajan, oca Tonija neće više ni da čuje

– Brate, znam da imaš pametnija posla možda, ali je l’ izlaziš ovako po Beču – glasilo je pitanje jednog pratioca, na šta je on napisao:

– Ne izlazim nigde, videćeš me samo u teretani i crkvi – odgovorio je sin Dragane Mirković, te još jednom dokazao da na sebe ne voli da skreće pažnju, te da je jedan veoma skroman momak o čemu je pevačica u više navrata govorila.

Sin Dragane Mirković

Podsećanja radi, Dragana Mirković nedavno se obratila javnosti saopštenjem u kojem je objasnila da se razvodi:

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Pročitajte i – Dragana Mirković se slomila zbog razvoda – Izgovorila je ovo i rasplakala se

– Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

– Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina – napisala je Dragana i rastužila mnoge.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije