Izgubio sam sve, i život i ljubav… Sin Dragane Mirković očajan, oca Tonija neće više ni da čuje

07.05.2024

18:05

By

Sin Dragane i Tonija

Ata images

Toni i Marko Bijelić

Sin Dragane i Tonija ne miri se sa razvodom roditelja

Poznata pevačica Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bjelića, a kako je i sama obavestila javnost ona i njen suprug već tri godine ne žive pod istim krovom, što je najteže podneo sin Dragane i Tonija, Marko Bijelić. Inače, Dragana Mirković je donela ovu odluku mnogo pre nego što je obelodanila sve javno o razvodu braka koji je trajao 24 godine.

Sin Dragane i Tonija jako teško podnosi sve što ga je snašlo poslednjih meseci

Pevačica se povodom razvoda više ne oglašava, samo se trudi da ostane pozitivna i da uvek nađe razloge za sreću i nove poduhvate. Međutim, sin Dragane i Tonija sve teže se miri sa činjenicom da mu roditelji više nisu zajedno, pa često na Instagramu objavljuje misli i citate koji su u skladu sa njegovim mentalno-emotivnim stanjem.

Sin Dragane i Tonija

Marko BijelićPrintscreen/Instagram

 – Izgubio sam život, izgubio sam ljubav, izgubio sam porodicu. Kao što je život, znaš, ne pobeđuješ samo stalno. To su pobede i gubici, tako da se samo vi kotrljate sa udarcima – piše u motivacionoj poruci koju je objavio Marko Bijelić, sin Dragane i Tonija, pa su se mnogi njegovi pratioci zabrinuli zbog čega je tako sentimentalan, ali jasno je da ga i te kako boli činjenica da se njegova mama Dragana Mirković razvodi.

Pročitajte i – Karleuša se javno izvinila Crnogorcima – Hitno se oglasila nakon pretnji, skandal dobija novi epilog

Podsećanja radi, sin Dragane i Tonija ne krije da oca Tonija krivi za razvod, a u znak podrške majci, otpratio ga je sa ove društvene mreže. Dragani svakako znači podrška, međutim, ona utiče i na sina, i na ćerku da sa ocem neguju dobre odnose.

Pročitajte i – Sve je spremno za svadbu – Bora i Milica ne skidaju osmeh sa lica, sve je poznato

Dragana inače ne krije koliko je ponosna na svoju decu jer su ostala skromna i vredna iako su imali mogužnosti i da se pojavljuju u medijima:


– Moja deca nisu opterećena mojim imenom. Deca su vezana prvenstveno za mene, ljubomorno to čuvam. Oni su moj najveći uspeh – rekla je ona i dodala:

– Srećna sam što ih imam takve kakvi jesu, što misle ispravno! Nikad nisam imala nikakav problem sa njima – rekla je Dragana za „24sata.hr“.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije