Karleuša se javno izvinila Crnogorcima: Hitno se oglasila nakon pretnji, skandal dobija novi epilog

03.05.2024

15:00

By

Sukob Jovane Jeremić

Instagram

Jelena Karleuša

Izvinjenje Jelene Karleuše upućeno Crnoj Gori glavna je tema

Nakon što se javno obračunala sa Crnom Gorom, pop diva Jelena Karleuša ponovo se danas obratila susedima. Naime, na njenom Instagram nalogu pojavilo se izvinjenje Jelene Karleuše koje je izazvalo lavinu komentara.

Izvinjenje Jelene Karleuše na Veliki petak izazvalo mnoge reakcije njene publike

Naime, izvinjenje Jelene Karleuše pojavilo se na njenom Instagramu, pa su ga odmah svi mediji preneli, a sada ga možete u celosti pročitati i na našem portalu. Inače, sve je počelo nakon što je Jelenin nastup u Podgorici otkazan.

Izvinjenje Jelene Karleuše

Jelena Karleuša

Pop diva je kao razlog otkazivanja navela „mešanje politike u njen nastup“, a ovaj potez je nastupio nakon njene izjave „da je svakom Crnogorcu deda Srbin“, a u objavi, koju smo preneli u celosti, spomenula je i ostatak komšiluka, a sada se oglasila još jednim otvorenim pismom.

Pročitajte i – Nikola Rokvić u suzama na Veliki petak – Danas je izvršen Strašni sud, to je najveći greh u istoriji

„Izvinjenje! Povodom mojih, kako kažu, „teških i uvredljivih“ reči koje su okarakterisane kao govor mržnje prema Crnogorcima, ja se duboko izvinjavam. Izvinjavam se svakome koga je duboko uvredilo to što sam Crnogorce nazvala braćom. Posle svih pretnji juče, shvatila sam da vas je to pogodilo i da sam pogrešila“, glasi izvinjenje Jelene Karleuše, ali ni to nije sve.

Pročitajte i – Aleksandra Mladenović završila u bolnici – Pevačica se spremala za Vaskrs, a onda je sve krenulo po zlu

„Evo, ako mogu da ispravim – nismo braća. Povodom mojih reči da je svakom Crnogorcu deda Srbin, a koje su dovele do masovne histerije i napada na mene – ja se duboko izvinjavam. Došlo je samo do nesporazuma. Poznajem puno Crnogoraca i oni su mi rekli tu pogrešnu informaciju da su im dede Srbi. Očigledno mi nisu rekli istinu i ja se duboko izvinjavam“, napisala je Jelena, pa zaključila:


 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

„Deda vam nije Srbin. Povodom moje izjave da Crna Gora glasa protiv Srbije, duboko se izvinjavam. Ne glasa.“

Izvinjenje Jelene Karleuše

JK objavaInstagram

„Povodom mojih reči da je Njegoš bio Srbin jer sam to pročitala kao njegovu izjavu u „Gorskom vijencu“ – takođe se duboko izvinjavam. Nisam dobro videla. Povodom mojih reči da na destine hiljada Crnogoraca nesmetano živi i radi u Srbiji – ja se izvinjavam. Ne žive. Učinilo mi se. Povodom najave da će me, ako dođem u Crnu Goru, napasti militantna organizacija ljudi koji sebe nazivaju komete (ako se ne varam), ja se i njima duboko izvinjavam. Drage komete,
ja sam bezopasna (imam 63 kilograma) i nisam imala nameru da ugrozim suverenitet i integritet Crne Gore“, opširna je JK bila, pa je za kraj dodala:

Pročitajte i – Prizor koji topi i najtvrđa srca – Marija Šerifović objavila fotku sina, evo šta mu je poručila

„Slobodno dođite na moj nastup, kako bi ste se uverili da nisam naoružana i profesionalno radim moj posao. Nema razloga za strah i odbranu Crne Gore. Povodom najave vlasnika „Elmag“ (ako se ne varam) radija, izvesnog Orhana, da nece puštati moje pesme, jer je i njega povredila tvrdnja da mu je deda Srbin, i njemu se izvinjavam. Nije mu deda bio Srbin. Ali, pradeda jeste“, poručila je prelepa plavuša JK.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije