Stigle joj brutalne pretnje: Karleuša otkazala koncert u Crnoj Gori, hitno preduzela mere

02.05.2024

16:05

By

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića

Ata images

Karleuša otkazala koncert u Crnoj Gori

Poznata pevačica Jelena Karleuša oglasila se putem Instagram, gde je fanove obavestila da je otkazala nastup u Crnoj Gori. Kako je istakla,  ona je bila primorana na ovaj potez, budući da joj stižu pretnje.

Karleuša otkazala koncert u Crnoj Gori, oglasila se na Instagramu

– Nažalost, primorana sam da otkažem najavljeno gostovanje u Podgorici zbog grubog mešanja politike u moj nastup. Nadam se da divan bratski narod Crne Gore neće dozvoliti da razne političke struje u Crnoj Gori napadaju pevače iz Srbije.

Karleuša otkazala koncert u Crnoj Gori

– Žao mi je sto ovih dana svi možemo da vidimo kako moju zemlju napadaju, podržavaju otimanje teritorije i glasaju protiv moje zemlje i mog naroda, a onda se ljute kada neko glasno postavi pitanje: „Zašto braćo?“ – napisala je Jelena na svom profilu na Instagramu.

Pročitajte: Nikad jači okršaj- Stanislav udario na Ša, ponizio ga pred svima

Inače, Jelena je nedavno pričala o tome čime njene ćerke žele da se bave u budućnosti.

– Atina želi da bude manekenka i moj savet svim roditeljima je da ne lome deci krila. Da ih puste da izaberu profesiju i samo da im budu vetar u leđa, kao što je meni moja majka. Jako su specifične devojčice. Atina mi je pre neki dan rekla da sam ja kriva što nju i Niku prepoznaju i da one to ne žele – rekla je prevačica, pa dodala:


Karleuša otkazala koncert u Crnoj Gori

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

– Eto ja sam sad kriva za sve, ali mislim da će im vremenom to značiti i pomoći. Atina je ugasila svoj Instagram profil gde je imala desetine hiljada pratilaca baš zbog te neželjene popularnosti.

Pročitajte: Trpeo zlostavljanje pa pobedio bolest- Jelena Karleuša mu pokrila sve troškove lečenja

Razvod Jelene Karleuše bila je nezaobilazna tema, a pevačica je, kada su je pitali za Duška, otkrila da njih dvoje i dalje žive pod istim krovom, te da se nisu zvanično razveli.

Karleuša otkazala koncert u Crnoj Gori

– Nisam pomenula razvod. Moram da kažem da se nisam razvela i da živim pod istim krovom sa Duškom. Venčanica je bila deo moje uloge večeras, ako mi želite još jednu pravu venčanicu i brak, onda bih pre toga morala da se razvedem. Ako kažem istinu, možda će opet Duškov advokat da zove medije da da neku izjavu, ne mogu više advokate i probleme – pričala je jednom prilikom kroz smeh Jelena.

Još iz kategorije