Sve je spremno za svadbu: Bora i Milica ne skidaju osmeh sa lica, sve je poznato

07.05.2024

14:00

By

Slavlje Milice i Bore

Svadba Milice i Bore će se danas održati

Bivši učesnici rijaliti programa „Zadruga“ Bora Santana i Milica Kemez danas staju na ludi kamen, a sada su se pojavile fotografije na kojima se vidi kako prostor izgleda pred veliko slavlje! Naime, na Instagramu je Bora pokazao kako izgleda sala gde će se čarolija dešavati.

Svadba Milice i Bore će se danas održati, poznato gde će se održati

U sali preovladava zlatna boja, sa puno cveća i sve je dekorisano kao iz bajke.

Santana je sada na storiju podelio snimak kako se veseli pokraj bazena sa kumom, dok im harmonika svira. On je sve vreme pevao hit Šabana Šaulića „Hajde srećo moja“ i nije skidao osmeh sa lica.

Svadba Milice i Bore

Postoje trenuci u životu koji nam duže ostaju u sećanju i dobijaju pravu vrednost kada se podele s pravim osobama. Uveličajte naše veselje, ponesite dobro raspoloženje, osmeh na lice! PS. Ako ćete prisustvovati našoj sreći do 25. aprila treba reći – napisano je na pozivnici ovog para.

Pročitajte: Transfer godine- Voditeljka Pinka prešla na drugu televiziju, gledaoci u šoku

Podsećanja radi, u „Zadruzi 4“ se podigla velika prašina kad je otkriveno da je Milica bila u aferi Bujanovac, a vezano za najstariji zanat, zbog čega je bila u žiži javnosti, te je trpela razne optužbe i osude. Ona je jednom prilikom objasnila kako je izgleda njen posao tamo.


Svadba Milice i Bore

– Moj posao je bio da budem lepa i da prihvatim piće kada mi nude. Izbegavala sam kontakt sa ljudima, a uvek sam pila samo neku vodu, nisam pila alkohol.

Pročitajte: Milica Kemez i Bora Santana spremni za svadbu- O njenoj venčanici će se pričati, a od broja zvanica će vam se zavrteti u glavi

– Ja nikada nisam videla to da je neka devojka otišla sa nekim likom, oni se ne napiju piju sokove. Znam da ima jedna kafana gde je to moglo i gde se sve dešavalo, ali ja tamo nisam radila – rekla je Milica.

Još iz kategorije