Milica Kemez i Bora Santana spremni za svadbu: O njenoj venčanici će se pričati, a od broja zvanica će vam se zavrteti u glavi

02.03.2024

21:00

By

Svadba Milice Kemez i Bore Santane

Milica Kemez i Bora Santana

Svadba Milice Kemez i Bore Santane će biti pravi spektakl

Milica Kemez i Bora Santana konačno su zakazali svadbu koja će biti devetog maja. Kako se polako taj datum bliži, oni polako privode kraju pripreme i organizaciju. Kako su nam otkrili, Milica je zadužena za dekoraciju, odabir venčanice, torte, dok je Borino zaduženje sve ostalo, ali u suštini svadba Milice i Bore je manje-više spremna.

Svadba Milice Kemez i Bore Santane okupiće celu estradu i 500 zvanica

S obzirom da je svaki vikend na veseljima, Milica mu je prepustila skoro celu organizaciju. Ono što je nju najviše mučilo jeste koju venčanicu da odabere, pa je za to iskoristila Sajam venčanja i našla savršenu haljinu o kojoj je maštala.

Svadba Milice Kemez i Bore Santane

Milica Kemez i Bora Santana

– Nemam tremu još uvek, ali ću je na dan svadbe imati sigurno. Uzbuđena sam i jedva čekam, jer sam sigurna da će biti super provod. Imamo dosta zvanica i uskoro sledi onaj najteži deo kada trebamo da rasporedimo ko će sa kim da sedi. To ću prepustiti Bori jer ne želim da me glava boli – iskrena je Milica i nastavlja:

Pročitajte i: Milan Stanković ipak ne ide u manastir: Vraća se svojoj prvoj ljubavi, Rada je presrećna

– Nacrtala sam kakvu venčanicu želim i sada se šije, a našla sam haljinu koju ću da obučem kasnije, kada budemo sekli tortu. Mislim da ću samo dva puta da se presvučem. Bora je hteo da nam svadba traje tri dana, ali mislim da će biti baš lepo i dovoljno taj jedan dan.

Svadba Milice i Bore


– Dosta radim svadbe i veselja, tako da mi organizacija ne pada teško, tačno znam sve šta treba i kako. Slatke su to muke. Želim da se taj dan svi dobro provedemo. Milica će da doda moje prezime koliko sam upućen – kaže Bora.

Još iz kategorije