Dragani Mirković deca su sada jedina uteha: Marko i Manuela stali uz majku, oca Tonija krive za sve

01.04.2024

09:04

By

Roditelji Dragane Mirković

ATA IMAGES

Dragana Mirković

Deca Dragane Mirković trude se da olakšaju majci težak period u životu

Folk pevačica Dragana Mirković zvanično je potvrdila medijima da je donela odluku da se razvede od Tonija Bijelića sa kojim je u braku 24 godine. Popularna pevačica ne krije da je ovo za nju jako težak period, ali je istakla da joj upravo to daje snagu da sve to prebrodi, a ima i veliku podršku najbližih. Naime, osim rođene sestre koja je Dragani podrška od početka karijere iako se skoro nikada ne eksponira, i deca Dragane Mirković sve vreme su uz majku u trenucima kada joj je podstrek najpotrebniji.

Deca Dragane Mirković stala su uz majku kako bi pevečica što pre prebrodila razvod i nastavila dalje bez supruga Tonija

Deca Dragane Mirković krive oca za razvod

Dragana Mirković i Toni BijelićM.M./Ata images

Kako smo mogli da vidimo na društvenim mrežama, nekoliko dana pre nego što je Dragana zvanično obavestila javnost da se razvodi, ona je posetila manastir Ostrog u Crnoj Gori i tom prilikom sa njom su bili i sin Marko, i ćerka Manuela. Kako su mediji tada naveli, deca Dragane Mirković iskoristila su priliku kada je pevačica imala koncert u Podgorici, pa su upravo tada obišli svetinju i na taj način Dragani skrenuli misli i oraspoložili je.

Pročitajte i – Toni nije prvi muž Dragane Mirković – Sa ovim čovekom se tajno venčala

Kako su mediji još otkrili, deca Dragane Mirković takođe teško podnose razvod roditelja i maksimalno su stala na stranu majke. Manueli je mnogo teško jer je kao i sve ćerke vezana za oca, pa nikako ne može da se navikne na činjenicu da tata više ne živi sa njima pod istim krovom.

Deca Dragane Mirković

Deca Dragane MirkovićInstagram

Sa druge strane, sin Marko, navodno, nije u dobrim odnosima sa ocem Tonijem. On je u ovim trenucima Dragani najveća podrška i, navodno, oca Tonija krivi za sve. Čak se u pojedinim medijima spekuliše da Marko ne priča sa ocem, ali to nije zvanično potvrđeno. Pevačici svakako znači što su i Marko i Manuela uz nju, ali svakako nastoji da deca Dragane Mirković budu u dobrim odnosima i sa ocem Tonijem.


Deca Dragane Mirković

Toni i Marko BijelićAta images

Dragani je bitno da se deca slažu sa ocem. Manuela je bila mnogo tužna, vezana je za Tonija, onoliko koliko je Marko za Draganu. Njih dvoje žive sa njom u Beču, u kući koju im je Toni ostavio. Ogromna su joj podrška i prate je na svim koncertima koje održava poslednjih meseci – tvrdi izvor blizak Dragani.

Pročitajte i – Prevare su trajale godinama – Haris Džinović nije štedeo Melinu: Progovorio otvoreno o svemu, a onda pomenuo i sina

Osim rođene sestre i dece, Dragana Mirković je, zbog procesa razvoda koji je tek očekuje, navodno, potražila i stručnu pomoć.

Dragana smatra da je u situacijama kakva je sada njena, poželjno da se popriča sa stručnim licem, ne zato što ima psihičke probleme, već zato što je dobro da to sve izbaci iz sebe i da joj bude lakše. Ona ide kod žene kod koje je i ranije išla, to smatra mentalnom higijenom i išla je kod nje čak i kad je trebalo za posao da donese neke važne odluke. Navodno će uskoro i da putuje u toplije krajeve jer je, po savetu terapeuta, promena sredine prvi korak i sjajna opcija za prevazilaženje problema – zaključio je izvor za portal „Republika“.

 

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije