Toni nije prvi muž Dragane Mirković: Sa ovim čovekom se tajno venčala FOTO

29.03.2024

16:03

By

Muž Dragane Mirković

Antonio Ahel/ATAImages

Prvi muž Dragane Mirković bio je političar, a tada njen menadžer

O razvodu Dragane Mirković od Tonija Bijelića sa kojim je bila u braku 24 godine, ne prestaje da se priča, a mnogi su zaboravili na to da je pevačica bila u dugogodišnjoj vezi sa Zoranom Bašanovićem, političarem i menadžerom za kog se tajno udala u Las Vegasu.

Prvi muž Dragane Mirković je bio Zoran Bašanović

Devedesetih godina mnogo se pričalo o tome da li je prvi muž Dragane Mirković bio Zoran Bašanović, tačnije da li je pevačica njemu ikada izgovorila sudbonosno „da“. Nakon njihovog raskida, Dragana se povukla sa javne scene i odselila iz Srbije.

Nedugo posle raskida sa Bašanovićem, Dragana Mirković se udala za Tonija Bijelića sa kojim je osnovala porodicu.

Jednom prilikom Zoran je ispričao pravu istinu o njihovom odnosu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @estradni.arhiv

– Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja – istakao je Bašanović i dodao:


– Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije – rekao je Bašanović tada.

Pročitajte i: Žika Jakšić usred emisije napao ćerku takmičarke: Ružno je na kilometar

Podsetimo, kao bomba je odjeknula vest o Draganinom razvodu o kom već danima mediji bruje.

Dragana je izdala i zvanično saopštenje u kom je navela neke pojedinosti.

Folkerka je između ostalog istakla i da ona i Toni već tri godine ne žive pod istim krovom uprkos svim njenim pokušajima da porodicu održi na okupu.

Pročitajte i: Dvorac u Beču ipak nije u vlasništvu Dragane i Tonija: Konačno isplivala istina

Baš na dan kada je izdala saopštenje da se razvodi Dragana je u beču ugostila ekipu iz hrvatskih medija kada se i rasplakala, ali kako je tada istakla nije želela da otkriva više detalja o razvodu.

Još iz kategorije