Dvorac u Beču ipak nije u vlasništvu Dragane i Tonija: Konačno isplivala istina

27.03.2024

09:03

By

Toni Bijelić  smršao čak 30 kilograma

Instagram

Dvorac Dragane i Tonija u Beču ipak nije njihovo vlasništvo

Juče je odjeknula vest da se razvode Dragana Mirković i Toni Bijelić. Naime, pevačica je poslala zvanično saopštenje medijima, a Toni se dosad nije oglašavao i od njega nema ni traga ni glasa.

Ona je ostala da živi u dvorcu kraj Beča, dok je Toni odavno napustio isti. Iako se u javnosti često spominje da su njih dvoje vlasnici dvorca, istina je drugačija.

Dvorac Dragane i Tonija u Beču ipak nije njihovo vlasništvo, isplivali detalji

Dragana i Toni su pre 14 godina dvorac uzeli u zakup na 100 godina, koji su potom sređivali, u želji da izgleda onako kako su oni zamislili.

O njihovom navodnom milionskom dugovanju za zamak svojevremeno se naširoko pričalo.

Kako su tada domaći mediji pisali, bio 1.040.000 evra, pa u palatu Ebenfurt neko vreme nisu mogli da uđu.

Dvorac Dragane i Tonija


Dvorac koji je Dragana dobila na korišćenje napravljen je davne 1160. godine i pod zaštitom je države Austrije. Ima četiri tornja visine od po 35 metara i prostire se na 12.000 kvadrata sa imanjem veličine hektar i po.

Pročitajte: Tara Simov prolazi kroz pakao- Ne dozvoljava mi da uđem u stan gde mi je dete

Pevačica se ne smatra samo najuspešnijom već i najbogatijom umetnicom u regionu. Ovo su priznali i brojni svetski sajtovi, procenjujući vrednost njene imovine na preko 100 miliona evra.

Nakon što je pevačica javno obelodanila da je podnela zahtev za razvod braka postavlja se i pitanje kako će ovo bogatstvo biti podeljeno.

Podsećanja radi, ona je sve jasno obrazložila u saopštenju za medije koje vam prenosimo u celosti.

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Dvorac Dragane i Tonija

– Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

– Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Pročitajte: Dragana Mirković se razvodi posle 24 godine braka- Toni već ima novu devojku, a evo kome je pripao dvorac

– Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Dvorac Dragane i Tonija

– Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

– U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju- stoji u saopštenju.

Još iz kategorije