Slađana Milošević mrtva među živima: Sahrana rok heroine danima se odlaže, svi čekaju da se on oglasi

04.04.2024

09:00

By

Sahrana Slađane Milošević

Ata images

Slađana Milošević

Sahrana Slađane Milošević još nije zakazana, pevačica umrla pre 10 dana

Čuvena rok heroina Slađana Milošević umrla je pre deset dana od bolesti koju smo zaboravili, međutim, još uvek nije ispraćena na večni počinak. Njeni posmrtni ostaci nalaze se u kapeli, a kako mediji prenose, sahrana Slađane Milošević još uvek nije ni zakazana.

Sahrana Slađane Milošević pod znakom pitanja, čeka se odobrenje nadležnih, a oni se nisu oglasili

Navodno, sahrana Slađane Milošević trebalo je da bude održana na Lešću u porodičnoj grobnici rok pevačice što je bila i njena želja. Međutim, postoji i zahtev da rok heroina Slađana Milošević počiva u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, ali i dalje nije odobren.

Sahrana Slađane Milošević

Slađana MiloševićAta images

Da sahrana Slađane Milošević bude upriličena u Aleji na Novom groblju želja je brata pokojne rok zvezde, ali i njene prijateljice Jelene Tinske koja je javno rekla da je taj zahtev uputila Aleksandru Šapiću, međutim, njegova PR služba o tome nema nikakva saznanja.

Pročitajte i – Javnost u neverici, Suzana Jovanović iznela detalje o razvodu – Rekao mi je da se preselim

– Ja nemam nikakvu informaciju o tome, ali ću vam se javiti čim budem saznala nešto – rekla je Svetlana Grubor, PR predsednika Privremenog organa grada Beograda za „Kurir“.

Pročitajte i – Zagreb na nogama zbog Maje Marinković: Opšti haos zbog vrele akcije, oglasila se Panterina ćerka

Podsetimo, mediji su preneli da je navodno sahrana Slađane Milošević obavljena na Lešću, kao i da pevačica počiva, po svojoj želji, pored svog oca. Međutim, medijima je iz JKP Pogrebne usluge potvrđeno da pevačica i dalje nije sahranjena iako je prošlo deset dana od kada je posle duže bolesti preminula, kao i da se njeni posmrtni ostaci i dalje nalaze u kapeli.
– Još uvek se ništa ne zna. Njena želja je bila da bude sahranjena na Lešću, pored oca, međutim, njen brat želi da bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana, ali čeka se odobrenje. Nemamo nikakve informacije za dalje, ni ja sama ne znam šta se dešava – rekla je bivša balerina i glumica Jelena Tinska, a iz Pogrebnog su naglasili da se svaki dan koji pokojnik leži u kapeli pre sahrane plaća, i to 6.240 dinara po danu.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije