Umrla Slađana Milošević: Izgubila je bitku od bolesti koju smo svi zaboravili

26.03.2024

16:03

By

Sahrana Slađane Milošević

Ata images

Slađana Milošević

Umrla Slađana Milošević, vest potresla rok scenu

Rok diva Slađana Milošević napustila nas je danas u 69. godini života posle kraće bolesti. Tužnu vest potvrdila je njena prijateljica. Njene kolege sa rok scene u neverici su primii vest da je umrla Slađana Milošević.

Umrla Slađana Milošević, poslednjih 10 dana provela na intenzivnoj nezi

Slađana Milošević je poslednje dane života provela u Zemunskoj bolnici, na intenzivnoj nezi gde se borila sa infekcijom pluća, a testovi na kovi bili su pozitivni.

Slađana je ranije imala problema sa zdravljem o čemu je i javno govorila.

– Od napuštanja bolnice i lečenja koje je sa kraćim prekidima trajalo dve godine, moje zdravlje je i dalje ugroženo, ali ako ništa drugo osećam se slobodnije. Ne pripadam ljudima koji zahtevaju više nego što im pripada – rekla je ranije Slađana.

Umrla Slađana Milošević

Slađana MiloševićAta images

– Bolest nosi naziv Sjegrenov sindrom. Njena simptomatologija i način lečenja i dalje su nepoznati mnogim doktorima. Često je svode na pojednostavljeni imunološki poremećaj, a ona je u stvari smrtonosna. Nažalost, bolest je veoma teška, sa brojnim imunološkim promenama – ispričala je Slađana i dodala:


Pročitajte i: Konačno se saznalo da li se Ana Bekuta vraća u žiri šoua Zvezde Granda ili ipak ne

– Napada sve telesne sisteme. Jedino kineska tradicionalna medicina može pomoći, jer od ranih dana tretira čoveka kao jedinstvenu celinu. U zapadnoj medicini jedino psihosomatika ima takav pristup. Čovek je jedinstvo tela i psihe i samo tako se može lečiti – rekla je pevačica.

Pročitajte i: Slađana Milošević se bori za život: Mnogo sam bolesna, sve je moguće

Aleksandra, kako je zapravo pravo ime Slađane Milošević rođena je u Beogradu 3. oktobra 1955. godine i smatrana je ikonom novog talasa osamdesetih u Jugoslaviji.

Svoj prvi solo nastup je imala na festivalu „Studentsko ljeto“ u Maglaju, 1974. godine, gde je osvojila „Gran Pri“.

U jednom periodu svog života otišla je u Ameriku, tačnije 1989. godine gde je neko vreme svirala sa grupom „Baby Sister“, ali se zatim vratila u Srbiju gde je danas preminula.

IZVOR: Novosti

Još iz kategorije