Prijovićka ima ozbiljan problem: Pevačica javno otvorila dušu

16.04.2024

14:00

By

Odmor Aleksandre Prijović

Dragan Gajić

Aleksandra Prijović

Problem Aleksandre Prijović odrazio se na njene koncerte

Aleksandra Prijović sinoć je održala drugi od ukupno tri zakazana koncerta u Rijeci. Pevačica se u toku koncerta obratila publici, a tom prilikom otkrila je sa kakvim poteškoćama se susrela neposredno pred koncert.

Problem Aleksandre Prijović odražava se na njenu karijeru

Aleksandra je posle prvog koncerta u Rijeci ostala bez glasa, te je malo falilo da otkaže drugi nastup, ali je pred koncert dobila veliku snagu i uspela da ispoštuje publiku iako je problem Aleksandre Prijović i dalje bio na snazi.

Zdravstveni problem Aleksandre Prijović

Aleksandra PrijovićBojan Vuković

 E to mi je najbitnije, ja ću sada reći nešto što možda ne bih trebala, ali jutros kada sam se probudila, glasa nisam imala, ne sećam se kada sam bila ovako bolesna, ali verujte mi, najiskrenije večeras se osećam zdravije nego ikad. Želim da uživate, jer ja zaista uživam sa vama – poručila je sa pozornice i dobila ovacije publike – poručila je Prijovićka publici koja ju je dočekala sa ovacijama.

Pročitajte i – Nova drama u Šimanovcima – Obezbeđenje opkolilo imanje, dešava se haos neviđenih razmera

Tokom nastupa, Prija je sve vreme bila obasipana cvećem, poklonima i porukama svojih fanova, a isto se desilo i na trećem koncertu u Rijeci koji je pevačica održala sledeće večeri.


Pročitajte i – Anastasija nije srećna u Sevilji – Cecina ćerka pati kraj supruga Nemanje Gudelja

Podsećanja radi, osim tog stresa, Aleksandra Prijović i te kako se potresla kada je njenom suprugu  Filipu pozlilo na njenom nastupu u Novom Sadu. Naime, muž Aleksandre Prijović pao je kao sveća u nesvest.

– Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila kocert i Filip i ona su u pratnji obezbeđenje krenuli ka izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio kao pokošen. Aleksandra je počela da kuka, da plače, a njega su polivali vodom. Obezbeđenje ga je unelo u njegov automobil i negde odvezlo, a Aleksandru su vratili u halu, verovatno da bi se presvukla i što pre pridružila suprugu. Ne znam šta se dalje dogodilo i da li je nešto ozbiljno ili je Filipu samo pozlilo od vrućine s obzirom na to da je bilo dosta toplo – kazao je izvor tim povodom za medije.

 

 

 

Još iz kategorije