Toni upao u dvorac u Beču: Moli Draganu za pomirenje, evo šta ona kaže

05.04.2024

18:01

By

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića

ATA IMAGES

Dragana i Toni

Pomirenje Tonija i Dragane Mirković danima intrigira javnost

Pevačica Dragana Mirković pre desetak dana saopštila je da je, nakon 24 godine, predala zahtev za razvod braka.

Dragana je u saopštenju napisala da ona i biznismen Toni Bijelić već tri godine vode odvojene živote i ne žive pod istim krovom, a Toni se juče oglasio na Instagramu i otkrio da je došao u njihov dvorac Ebenfurt kod Beča, gde je Dragana ostala da živi.

Pomirenje Tonija i Dragane Mirković je nova tema o kojoj svi pričaju

Kako je izvor blizak Dragani i Toniju rekao za medije, razlog Tonijevog dolaska u dvorac u Beču navodno je pokušaj da se desi pomirenje Tonija i Dragane Mirković. Naime, on je, navodno, molio Draganu da odustane od razvoda i obećavao joj da će se promeniti i potruditi da sve bude kao nekad.

Pomirenje Tonija i Dragane Mirković

Dragana Mirković i Toni BijelićM.M./Ata images

Kako su mediji još preneli, Toni Bijelić u proteklih šest meseci u dvorcu u kom je živeo sa porodicom, nije proveo ni jedan jedini ceo dan, a sada je došao, navodno spreman za pomirenje Tonija i Dragane Mirković. Inače, Toni se iselio iz dvorca u kom je živeo sa porodicom i preselio u novu vilu.

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

Međutim, kako su mediji još naveli, folk zvezda Dragana Mirković otvoreno je rekla Toniju da pomirenje ne dolazi u obzir, budući da je godinama tolerisala razne stvari i pokušavala da održi brak, ali joj to, nažalost, nije pošlo za rukom, te je i sama od svega digla ruke i rešila da dalje kroz život krene sama sa svojom decom.


Pomirenje Tonija i Dragane Mirković

Naime, kada je pevačica konačno presekla i donela odluku, te naglasila da je neće menjati i da pomirenje „ne dolazi u obzir“, svima je postalo jasno da pomirenje Tonija i Dragane Mirković nije moguće i da se nikada neće desiti, ali je svakako dvorac porodice u centru pažnje. Posebno sada kada se pevačica razvodi, pa mnoge zanima kako će Dragana i Toni podeliti imovinu koju su stekli u braku. Tome u prilog ide i činjenica da je Toni došao u dvorac u Ebenfurtu nakon više meseci, a čak se i tagovao i uredno čekirao na Instagramu, što mu inače nije bio manir niti je tome pridavao značaja.

Pročitajte i – Haos na sahrani majke Milene Kačavende – Kuma grca u suzama, ne može da dođe sebi

Podsećanja radi, Toni i Dragana u braku su dobili sina Marka i ćerku Manuelu koji su stali na stranu majke Dragane od kada se saznalo da im se roditelji razvode.

Podsetimo, nakon objave o razvodu pisalo se da Toni, navodno, ima dosta mlađu ljubavnicu sa kojom je duže vreme u vezi, ali je on to demantovao.

Još iz kategorije