Toni provocira Draganu Mirković: Pevačica nema ni dinara, on se razbacuje

02.04.2024

14:04

By

Toni Bijelić provocira Draganu Mirković

Instagram

Nova vila Tonija Bijelića vredi milione

Dragana Mirković i Toni Bijelić rešili su da stave tačku na brak nakon 24 godine zajedničkog života. Pevačica je tim povodom izdala zvanično saopštenje, a Toni se nije oglašavao u medijima. Ipak, i te kako je aktivan na Instagramu. Naime, sada se pohvalio nekretninom u kojoj se baškari. Naime, u pitanju je nova vila Tonija Bijelića u Opatiji koja vredi basnoslovno mnogo novca.

Nova vila Tonija Bijelića nalazi se u Opatiji, samo je za bazane dao na stotine hiljada evra

Kako prenose mediji, Toni je pre sedam meseci kupio luksuznu nekretninu u Hrvatskoj i tada rekao da je to njegova nova poslovna rezidencija, međutim, sada je nova vila Tonija Bijelića postala i njegov dom budući da se iselio iz dvorca u Beču u kom je živeo sa Draganom i decom kada su odlučili da se razvedu posle 24 godine braka.

Nova vila Tonija Bijelića

Vila poseduje i ogroman bazen za koji Bijelić nije štedeo! nInače, nekretnina se nalazi na uzvišenju, pa je pogled koji se iz nje pruža i te kako moćan i zadivljujući, te ne čudi što je nova vila Tonija Bijelića proglašena za jednu od najskupljih u Opatiji.

Nova vila Tonija Bijelića

InstagramInstagram

Podsećanja radi, Dragana je pre nekoliko dana u intervjuu koji je dala medijima istakla da je ostala bez dinara jer je mnogo uložila u koncertnu turneju koju je organizovala povodom jubileja na estradi.


Pročitajte i – Milena Kačavenda jeca na sav glas zbog majke – Putuj mirno, mi ćemo biti dobro

– Mnogo sam rizikovala. Uopšte mi nije bitno da li ja sad imam novca ili ga nemam jer ja sam neko ko će raditi i ko će zaraditi. Kad radite, vi se ne plašite ničega. Ja nemam trenutno novca jer je sve otišlo na turneju i sve je otišlo na humanitarne koncerte – započela je Dragana i dodala:

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

– Verujte mi, to se vrlo lako može dokazati. Ja sam bogata drugim stvarima, ali novac, to je misaona imenica za mene i uopšte se ne stidim to da kažem – rekla je pevačica i otkrila kako sada zarađuje, ali i da nema pomoć od supruga od kojeg se razvodi:

Nova vila Tonija Bijelića

– Radim, pevam. Imam troškove jer mi niko ne pomaže. Ni moj suprug, jer on smatra da je to moja odluka da koncerti budu humanitarni. Muškarci su po tom pitanju malo hladniji od nas žena – izjavila je Dragana nedavno, a mnogi su ovaj Tonijev potez kada je pazario novu vilu protumačili kao provokaciju za pevačicu od koje se razvodi. Kako su mediji još preneli, uz pevačicu su sada deca Marko i Manuela koji je teše, ali pevačica ima u vidu i sve želje svojih naslednika. A kako su njena deca podnela razvod roditelja i koga krive za isti, pročitajte u odvojenoj vesti.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije