Ognjen i Mina odveli bebu na prvo putovanje: Ovako maleni Perun uživa u prirodi sa mamom i tatom

02.06.2024

14:00

By

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Instagram

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uživaju sa svojim naslednikom

Voditelj Ognjen Amidžić i Mina Naumović nedavno su se ostvarili u najlepšoj životnoj ulozi, dobili su sina Peruna koji je postao njihov centar sveta, a zajednički život započeli su u novom luksuznom stanu na Dorćolu.

Ognjen Amidžić i Mina Naumović sa sinom Perunom na prvom zajedničkom putovanju

Predivne trenutke sa malenim Perunom, par neretko podeli na društvenim mrežama, a sada je na Mininom profilu osvanulo nekoliko objava sa njihovog prvog zajedničkog putovanja.

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Ognjen Amidžić i Mina Naumović sa sinom su se uputili na vikend putovanje, a izbor je pao na luksuzni kompleks okružen prirodom, idealan za uživanje u svežem vazduhu.

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Koliko porodica uživa u svakom zajedničkom trenutku jasno je po osmesima na njihovim licima, a da je voditelj ludo zaljubljen u svoju suprugu otkrio je takođe putem društvenih mreža.


Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Ognjen je naime, na svom profilu je objavio fotografiju svoje voljene bez trunke šminke uz komentar koji bi zasigurno svaka žena volela da čuje od svog supruga:

– Ovo je najlepša žena koju sam ikada video. I audio. I najbolja – napisao je voditelj na Instagramu ne skrivajući emocije koje gaji prema majci svog drugog sina.

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Podsećanja radi, Ognjen iza sebe već ima brak i sina Matiju, a nakon razvoda od manekenke Danijele Dimitrovske uplovio je u vezu sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović.

Mina koja svojim izgledom privlači izuzetnu pažnju često izaziva podeljene reakcije i nertko se nalazi na meti kritika korisnika društvenih mreža, a mnogi sebi daju za pravo da komentarišu kako je preterala sa estetskim korekcijama.

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Mina NaumovićInstagram

– Verovali ili ne, 100 % prirodna. Ni 1% gmo, fileri i plastika. Pošto čitam koješta, a ne volim nepravdu – rekao je jednom prilikom Ognjen u odbranu svoje izabranice, a kada su ga neki pitali da li je korigovala usne, on je odgovorio:

– Rekao sam sve. Samim tim i usta. 100%.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije