Javnost u neverici zbog Tonija Bijelića i Meline Džinović: Previše da bi bila slučajnost

17.04.2024

16:00

By

Objava Tonija Bijelića

Bojan Vuković

Melina Džinović

Objava Tonija Bijelića izazvala dosta komentara

Trenutno su razvodi poznatih ličnosti jedna od glavnih tema u svim medijima. Ovih dana javnost bruji o rastanku Harisa Džinovića i Meline, kao i Dragane Mirković i njenog sušruga Tonija Bijelića.

Objava Tonija Bijelića izazvala dosta komentara u medijima

Melina se ovim povodom do sada nijednom nije oglasila, a jedina reakcija poznata javnosti bio je njen upad u porodičnu vilu zbog čega su i ona i Haris završili u policiji, kako bi u svojstvu građana dali izjave.

Ona je sada odlučila da razbistri svoje misli i otputuje, te se odlučila da svoj mir pronađe u Monaku u koji je stigla prošle nedelje, kako prenose domaći mediji.

Objava Tonija Bijelića

Haris i MelinaBojan Vuković

Kreatorka voli da odlazi u pomenutu zemlju, kako je ranije isticala, a kada se vraća u Beograd i sa kim boravi tamo nije poznato.

Pored toga, ono što je svima privuklo pažnju jeste da se i Toni Bijelić nalazi u Monaku u isto vreme kada i Harisova bivša supruga.


Pročitajte: Miljana Kulić na samrti- Nenad Macanović Bebica van sebe, stvari izmakle kontroli

Bijelić koji je, trenutno u procesu razvoda sa pevačicom Draganom Mirković, danas, 17. aprila, objavio fotografiju je iz Monte Karla.

-Dobro jutro – napisao je Toni.

Objava Tonija Bijelića

Mnogima je bilo čudno da su se Melina i Toni našli u isto vreme na istom mestu, ali komentari korisnika društvenih mreža su raznoliki, te određeni broj ljudi smatra da su se slučajno zadesili i da je svako svojim poslom tu, da li radi odmora ili čak poslovnog pitanja. Ipak, drugi zbijaju šale zbog ove „koincidencije“.

Objava Tonija Bijelića

„Okej, znamo da ništa nije slučajno“, „E sad se vežite jer ko zna kakav potres nas čeka, hahaha“, „Nema šanse da je ovo slučajnost“, samo su neki od komentara.

Pročitajte: Smrt u porodici Tonija Bijelića- U jeku afere razvoda Dragana svim srcem uz supruga

Podsetimo, poslednjih dana su tema javnosti Melina i Haris Džinović, koji su stavili tačku na svoj brak nakon 22 godine ljubavi.

Još iz kategorije