Smrt u porodici Tonija Bijelića: U jeku afere razvoda Dragana svim srcem uz supruga

12.04.2024

21:00

By

Svekrva Dragane Mirković

Bojan Vuković

Svekrva Dragane Mirković preminula je krajem prošle godine

Majka Tonija Bijelića, svekrva Dragane Mirković, preminula je krajem decembra prošle godine. Tužne vesti na svojim Instagram nalozima tada su objavili i Dragana Mirković i njen suprug Toni, a pevačica je bila uz supruga svim srcem iako je tada uveliko donela odluku da se razvede posle 24 godine braka.

Svekrva Dragane Mirković preminula je nwposredno pred početak pevačicine turneje

Ovaj nemili događaj desio se u trenutku kada je pevačica bila posvećena  pripremama za zakazane koncerte u Štark Areni, međutim, kako je svekrva Dragane Mirković za nju bila kao majka sve ove godine, iz poštovanja prema njoj, koncerti su pomereni zbog žalosti porodice.

Svekrva Dragane Mirković

Dragana i ToniATA IMAGES

– Počivaj u miru, mama – glasi objava Tonija Bijelića, a njegova supruga, velika folk zvezda postavila je ispod objave znak tuge i time pokazala da saoseća sa suprugom od kojeg se razvodi. O tome, istina, u tom momentu, mediji nisu imali informacije, ali je Dragana tu odluku uveliko donela i saopštila je mužu.

Pročitajte i – Anastasija nije srećna u Sevilji – Cecina ćerka pati kraj supruga Nemanje Gudelja

Podsetimo, pre tri godine, preminuo je Draganin svekar, Tonijev otac, koji je inače zaslužan za svo bogatstvo koje su stekli Bijelići, a svojevremeno je bio jedan od najbogatijih ljudi u Austriji. Tonijev otac je do poslednjeg dana bio veoma vezan za sina, snahu Draganu i unuke Manuelu i Marka kao i oni za njega.

Pročitajte i – Dragana Mirković se razvodi posle 24 godine braka – Toni već ima novu devojku, a evo kome je pripao dvorac

Dragana Mirković je, inače, pre mesec dana izdala saopštenje za medije da se razvodi:


„Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom“, između ostalog navela je pevačica koja je bila najveći oslonac suprugu kada mu je preminula majka iako su tada već bili uveliko razdvojeni.

 

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Bojan Vuković

Još iz kategorije