Pretnje, šamari, uvrede, karambol: U Eliti izbio haos epskih razmera, Veliki šef besan

24.04.2024

17:00

By

Nova drama u Eliti

ATA IMAGES

Uroš Stanić

Nova drama u Eliti izazvala haos u Šimanovcima

Kako se bliži kraj rijalitija, u Šimanovcima je sve napetije. Naime, ponovo se desila nova drama u Eliti, pa je jedva izbegnut ozbiljniji fizički okršaj, što ide u prilog činjenici da u rijalitiju agresija uzima maha.

Nova drama u Eliti uznemirila je sve takmičare

Kako prenose mediji, ali i fan stranice ovog poznatog rijalitija, i sinoć je kao i svakog utorka tokom žurke, izbila svađa među pojedinim učesnicima Elite, pa ni prošle noći nije bio izuzetak.

Novi haos u Eliti

ElitaPrintskrin TV Pink

Takmičarka Marija Malivuk imala je žestok okršaj sa Urošem Stanićem, pa su jedva izbegli fizički okršaj, a obezbeženje je hitno reagovalo. Oboje su optuživali jedno drugo da su izdajice, zbog čega je Malivuk skočila na Stanića, počupala mu periku i odgurnula, nakon čega je on završio na podu.

Pročitajte i – Šta se ovo dešava sa Dušicom Jakovljević – Nakon otkaza, hapšenje i pretres

Kada je izbio karambol, takmičarka Slađa Lazić pokušala je bezuspešno da spreči obračun, a onda je u haos uskočila i  Anita Stanojlović koja je Uroša odvukla u spavaću sobu i smirila ga na jedvite jade.

Pročitajte i – Nakon navoda o trudnoći, odlučila da se više ne krije – Supruga Darka Lazića pokazala stomak

Ni kada je Anita smirila Uroša, Marija se nije smirila, pa je nastavila da ide za njim i govori mu pogrdne reči i iznova ga izaziva na fizički kontakt i okršaj.


Stanić je potom cimerku nazvao „bolesnicom“ i „psihopatom“, a ona njega „transvestitom“.  Ali ni to nije sve, njihov sukob se tu nije završio, a po izlasku iz Bele kuće Uroš je dobio šamar od Marije, nakon čega je kukao i vrištao po imanju.

Pročitajte i – Janjuša čeka novi šok – Kad čuje šta mu je Aneli uradila, biće belaja u Beloj kući

Anđelo Ranković, koji se u tom trenutku vratio sa žurke, poslao je Malivuk u pab da se smiri i prekine haos koji je izazvala nova drama u Eliti, međutim, ona je nakon svega poručila Staniću „da će se videti napolju“. A da li je aludirala na sudski spor ili neku osvetu, ostaje da vidimo.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije