Danas je taj dan: Nikola Rokvić podelio najlepše vesti, nacija mu aplaudira

22.05.2024

09:10

By

Objava Nikole Rokvića

Instagram

Nikola Rokvić na put ka Egini krenuo je pre trideset dana

Kako je svima već dobro poznato, pre trideset dana, pevač Nikola Rokvić hrabro je krenuo na put ka Egini gde se nalazi čuveni manastir Svetog Nektarija Eginskog u kojem će se pokloniti svetitelju kojem se mole oboleli od karcinoma.

Nikola Rokvić u toku današnjeg dana uz Božju pomoć završava svoju misiju

– Od početka mi je bila velika želja da dođem na Eginu baš 22. maja na dan kada je prenos moštiju Svetog Nikole i kada je devojačka slava moje majke – rekao je Nikola koji bi upravo danas, kada je to i poželeo, trebalo da stigne na odredište.

Nikola Rokvić

Humanu misiju na koju je krenuo kako bi prikupio sredstva za pomoć najmlađima koji su onkološki pacijenti, Nikola Rokvić privodi kraju, a u okviru fondacije “Porodica” uspeo je da sakupi značajnu sumu od 31 milion dinara.

Pročitajte i – Nikola Rokvić se oglasio sa hodočašća i otkrio nove detalje – Evo gde pronalazi energiju kako bi stigao do cilja

Kako je u najnovijem oglašavanju na Instagramu naveo, Nikola Rokvić bi tokom današnjeg dana trebalo da zaključi svoje hodočašće, a budući da je preostala etapa najzahtevnija i najduža, molitve svih nas su dobrodošle.

– Cilj se nazireeee!!! Uz Božiju pomoć i Blagoslov Sv. Nektarija, trebalo bi sutra da stignemo na Eginu! Sutrašnji dan je po kilometraži najzahtevniji, oko 57 km distanca! Pomjanite nas u molitvama dragi ljudi i podržite uplatama misiju – napisao je pevač u opisu videa koji je dirnuo mnoge:


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

– Dragi narode, pomaže Bog. Nadam ste da ste svi dobro, evo nas nadomak Atine, bože zdravlja sutra bi trebalo da stignemo u luku Pirej i onda trajektom do Egine, i od mesta gde ćemo se iskrcati do manastira ima 7 kilometara i do Atine 50km, sutra bi trebalo uz Božju pomoć da pređemo 57 kilometara – poručio je svima koji ga podržavaju i dodao:

– Hvala Vam na podršci, hvala Vam na molitvama, hvala Vam na ljubavi, na veri. Ostanite još uz nas mislima da dođemo do cilja. Moram da Vam kažem da so na današnji dan prikupili 31 milion dinara, idemo još danas i sutra, jako, ovaj put za dečiju radost – zahvalio se u jučerašnjem videu svima Nikola Rokvić od kojeg u toku dana očekujemo najlepše vesti, da je svoju misiju uspešno priveo kraju.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije