Vaskrs je za udovicu Marinka Rokvića najvažniji praznik: Slavica ima poseban trik za šaranje jaja

05.05.2024

13:00

By

Dom Slavice Rokvić

Instagram

Slavica Rokvić

Dom Slavice Rokvić posebno je topao na praznike

Slavica Rokvić, udovica Marinka Rokvića pokazala se više puta kao vrsna domaćica. Naime, dom Slavice Rokvić zahvaljujući njoj uvek je ispunjen mirom, toplinom i ljubavlju, a praznici u njenoj kući su posebna priča.

Dom Slavice Rokvić odiše mirom i toplinom

Gospođa Rokvić više puta je pokazala da je ljubav Slavice Rokvić samo i jedino njena porodica, pa zato nikoga i ne čudi što je dom Slavice Rokvić prava oaza tradicije tokom hrišćanskih praznika, a tako je i danas na Vaskrs.

Dom Slavice Rokvić

Slavica Rokvić sa sinom NikolomATA IMAGES

Slavica je, inače, povodom Vaskrsa pokazala putem Instagrama da je okrenuta tradiciji. Naime, ona je pokazala kako farba jaja, tačnije, jasno je da je tehnika kojom je farbala jaja za praznik jedan od najpraktičnijih načina.

Pročitajte i – Nikola Rokvić u suzama na Veliki petak – Danas je izvršen Strašni sud, to je najveći greh u istoriji

Slavica će današnji praznik provesti sa sinom Markom, snahama i unucima, a sada je na svom nalogu na Instagramu pokazala kako farba uskršnja jaja. Njen sin Nikola Rokvić neće biti sa porodicom jer je na hodočašću do manastira Egina.

Dom Slavice Rokvić

Slavica RokvićInstagram


Kao što možete i da vidite, udovica Marinka Rokvića se pohvalila fotografijom koja je nastala tokom pripreme jaja i napisala da je sve ovo za nju umetnost, pa je jasno da dom Slavice Rokvić odiše toplinom u svakom momentu.

Pročitajte i – Prizor koji topi i najtvrđa srca – Marija Šerifović objavila fotku sina, evo šta mu je poručila

Sasvim je sigurno njoj nije lako da proslavi prvi praznik bez muža sa kojim je provela nekoliko decenija u braku, ali joj deca i unuci daju snagu u najtežim trenucima. Osim toga, Slavica ima i nekoliko hobija kojima skreće misli i uspeva da ne misli na prerani gubitak supruga Marinka.

Pročitajte i – Nikola Rokvić zbog pokojnog oca zaustavio putovanje – Desilo se nešto neočekivano

Podsetimo, Nikola danas, 5. maja tekuće godine, pešači 14. dan u svojoj humanoj misiji o čemu se sam oglasio kada je krenuo na svoj sveti put:

– Dragi moji, hvala vam na podršci, hvala vam na divnim porukama, hvala vam na ljubavi, na vašim molitvama… Dajete mi jednu radost koja mu pomaže da mi svaki kilometar bude lakši. Zahvaljujem se na svim uplatama.

Osim toga, Nikola je završio u suzama na Veliki petak, o čemu smo pisali.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije