Rada Manojlović u suzama zbog smrti: Morala sam u žalosti da pevam da zaradim za pomen

05.05.2024

11:00

By

Majka Rade Manojlović

Dragan Gajić

Rada Manojlović

Majka Rade Manojlović mlada je preminula od teške bolesti

Pevačica Rada Manojlović nikada nije prebolela smrt majke. Naime, majka Rade Manojlović prerano je preminula od teške bolesti i ostavila dve ćerke, Radu i Maju, da u godinama kada im je mama najpotrebnija, same odrastaju i bore se kroz život.

Majka Rade Manojlović napustila je ovaj svet kada je pevačici bila najpotrebnija

Kako je pevačica sama govorila javno, majka Rade Manojlović borila se kao lavica, ali je, nažalost, opaka bolest bila jača. Taj gubitak ni Rada, ni njena sestra ni dan-danas ne mogu da prežale, ali su obe presrećne jer su sigurne da bi majka bila ponosna na svoje ćerke. Zato Rada često kači na Instagram stare fotografije sa majkom, pa te objave Rade Manojlović izazivaju dosta komentara.

Majka Rade Manojlović

Rada ManojlovićDragan Gajić

Rada se nedavno tim povodom ponovo oglasila za medije i kroz suze ispričala koliko joj je bilo teško kada je ostala bez mame. Kako je navela, najteže joj je bilo kada je u žalosti morala da peva da bi zaradila za pomen preminule mame.

Pročitajte i – Nikola Rokvić u suzama na Veliki petak – Danas je izvršen Strašni sud, to je najveći greh u istoriji

– Najteži period u mom životu bio je kada sam ostala bez mame. Umrla mi je na rukama. Tu bol sam potisnula duboko u sebi da bih mogla da nastavim da živim i funkcionišem. Trudim se da ne razmišljam o tom gubitku, ali se svakog dana setim moje Mirjane. Zahvalna sam Bogu što se sve desilo pred mojim očima, što sam je držala za ruku dok je umirala. Užasno bih se osećala da sam negde radila dok je ona napuštala ovaj svet. Jedina uteha mi je to što sam bila uz nju u poslednjim momentima. Te slike ne mogu da izbacim iz glave i samo ljudi koji su doživeli nešto slično mogu da me razumeju – isprilčala je ona na temu majka Rade Manojlović i nastavila:

Pročitajte i – Prizor koji topi i najtvrđa srca – Marija Šerifović objavila fotku sina, evo šta mu je poručila

Kada razmišljam o mami, uhvati me tuga, depresija i crne misli. Zato se trudim da ne razmišljam. Ubedila sam sebe da je moja mama negde na putu i pravim se da smrt ne postoji. To je za mene jedini način da živim sa tim – ispričala je ona kroz suze, pa šokirala još jednom istinom:


Majka Rade Manojlović

Rada Manojlović sa ocemBojan Vuković

– Nisam odbolovala maminu smrt, a već sam nastupala posle deset dana. Morala sam da zaradim novac za naše sulude običaje: daće i ostale stvari. Niko me nije pitao da li mi se radi, već samo kažu: ‘Idi pevaj’. Ja pevam, a telo mi drhti, duša mi se raspada – ispričala je pevačica za domaće medije.

Podsetimo, mediji su pre nekoliko dana brujali o tome ko je novi dečko Rade Manojlović.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković, Dragan Gajić

Još iz kategorije