Rada Manojlović u velikom problemu: Javno se obratila za pomoć

08.01.2024

13:00

By

Objava Rade Manojlović

Objava Rade Manojlović izazvala dosta reakcija na društvenim mrežama

Pevačica Rada Manojlović veoma je aktivna na društveno platformi Tviter, a sada je postavila pitanje o kojeg se diga ogromna prašina.

Objava Rade Manojlović iznenadila sve

Naime, Rada se obratila fanovima za pomoć govoreći javno o probemu koji ima.

– Imam jedno prosto pitanje koje je u isto vreme i čudnovato: kako je moguće kad na primer perem jednu turu veša, stavim onu maramicu za skupljanje boje, kad izvadim veš ma nema je ama ni za živu glavu; sve prevrnem preturim, pogledam bubanj ispipam detaljno, nema! Stavim drugu turu veša, novu maramicu za boje, i kad ona završi i izvadim, onda nađem obe! Kako??

Pročitajte: Ove reči su je zabolele- Rada Manojlović otkrila kako ju je Snežana Đurišić uvredila

Objava Rade Manojlović

Gde se sakrije ta prva maramica to prosto nije moguće ljudi, gde ona bude, kako se posle pojavi? Baš mi je to misterija i nije prvi put hm – požalila se Rada, a onda su komentari počeli da se nižu.

– To ti je Rado, kvantna fizika. Maramica i postoji, i u isto vreme, ne postoji! – odgovorio je jedan korisnik ove društvene mreže.


– E bravo! Postoji u drugoj dimenziji ahhaha – odgovorila je pevačica i izazvala lavinu šaljivih komentara.

Podsćenja radi, pevačica je nedavno otkrila da ne bi podnela da Milana izgubi u tom smislu i zato sa njim svakodnevno razgovara i ubeđuje ga da bude u veri, ali da nađe balans.

Objava Rade Manojlović

-Ne slažem se sa tom njegovom željom i potrudiću se da je on ne ispuni. Odlično ga poznajem i bolje od njega znam šta je dobro za njega. Volela bih da Milan nađe kompromis između pevanja i manastira. Ja hoću da bude po mom, jer neću da idem u manastir da bih ga videla. U redu je ad ide na deset dana u manastir, pa da se vrati, da mu to bude neka vrsta odmora, ali da se zamonaši ne. Ne bih mogla da podnesem da Milana izgubim u tom smislu- kaže Rada.

Kako saznajemo od izvora bliskog pevačici, ona i Stanković su nedavno imali svađu baš zbog njegove želje da se zamonaši.

Još iz kategorije