Pojavila se majka Milice Pavlović: Nećete verovati koliko pevačica liči na nju

24.04.2024

20:00

By

Majka Milice Pavlović

Majka Milice Pavlović nije u kontaktu sa pevačicom

Mlada i uspešna zvezda Milica Pavlović nekoliko puta govorila je u intervjuima o svom odrastanju u selu Gornji Bunibrod sa bakom i dekom. Međutim, o roditeljima koji su razvedeni izbegava priču, posebno je majka Milice Pavlović tema koju pevačica uvek preskače i izbegava.

Majka Milice Pavlović ostavila je pevačicu dok je bila mala

Milica je bila vezana za baku i deku koji su brzo, jedno za drugim, preminuli. A koliko su joj značili govori činjenica da je posle dve godine provedenih kod oca u Švajcarskoj odlučila da se vrati u Gornji Bunibrod, kako bi odrastala uz svoje najmilije, a sa njima je ostala do njihovog poslednjeg dana. Sa druge strane pak, majka Milice Pavlović za sve te godine nije imala potrebu da viđa i obilazi dete, pa stoga pevačica očekivano nema potrebu ni sada da obnovi sa njom kontakt iako joj oko toga godinama stiže gomila poruka.

Majka Milice Pavlović

Milica PavlovićDragan Gajić

Podsećanja radi, Milica je prošle godine prvi put pokazala oca, međutim o mami je retko kada govorila. Nakon razvoda roditelja, Miličin kontakt sa majkom se proredio, a onda i prekinuo.

Pročitajte i – Car napustio Aleksandru i bebu – Filip se iz čista mira pokupio i otišao

Međutim, nedavno je na društvenoj mreži „X“ isplivala fotografija iz detinjstva, na kojoj je i majka Milice Pavlović, koja je oduševila korisnike mreža uz  komentar da je Milica „lepotu nasledila upravo od majke“.


Kako je sama Milica priznala, kontakt sa majkom nema isključivo jer se majka udaljila sama od nje, a da je majčinsku ljubav dobila od bake i deke.

Pročitajte i – Šta se ovo dešava sa Dušicom Jakovljević – Nakon otkaza, hapšenje i pretres

– Nisam, jednostavno tako se dogodilo. Ona je posle razvoda u početku dolazila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada mi nisu potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede.

Kako je tada istakla, majku Mirjanu Đorđević nije videla više od deset godina. A otkako se na internetu pojavila njena fotografija, mnogi kažu da Milica neodoljivo liči na nju.

– Zbog nekih okolnosti imala sam priliku da je jednom vidim izdaleka, i to je sav kontakt koji sam sa njom imala. Od malih nogu naučena sam da budem borac i da verujem najviše sebi, da preuzmem odgovornost za svaku odluku koju donesem – rekla je pevačica koja sada sama živi u svom stanu u Beogradu.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije