Ugasila telefon, nema je na mrežama 20 dana, nikome se ne javlja: Milica Pavlović zabrinula sve, stigle gomile poruka

02.02.2024

21:30

By

Milica Pavlović zabrinula sve

Ata images

Milica Pavlović zabrinula sve svojim postupkom

Pevačica Milica Pavlović aktivna je na društvenim mrežama međutim sada se na 20 dana izgubila sa istih. Upravo zbog tog poteza Milica Pavlović zbrinula je sve. Međutim, ona se sada vratila sa putovanja i konačno oglasila.

Milica Pavlović zabrinula sve, a sada se oglasila i otkrila gde je bila

Kako je navela Milica Pavlović na društvenoj mreži Instagram ona je otuptovala sama na Maldive gde je uživala u miru koji joj je bio potreban.

– Posle više od deset godina karijere sam sebi po prvi put dozvolila taj luksuz da nestanem na 20 dana! Da se isključim iz kompletnog posla, ugasim telefon i sama otputujem daleko od svih. Maldivi su mi pružili ono što mi je bilo najpotrebnije – mir – istakla je Milica posle 20 dana nejavljanja i dodala:

Milica Pavlović zabrinula sve

Milica Pavlovićinstagram

– Da čujem sebe i svoje misli, da se naspavam, odmorim, opustim. I moram da priznam – nisam bila loš saputnik samoj sebi na ovom putovanju. Po povratku sam videla ogroman broj vaših poruka i to da ste se malo zabrinuli gde sam i šta se dešava, ali verujem da me razumete.

Pevačica ističe da se nada da je svi razumeju zašto de odlučila na ovaj potez iako je Milica Pavlović zabrinula sve istim.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

– Morala sam da se isključim iz svega, kako bih resetovala svoje telo, glavu i dušu. Na Maldivima se desila posebna magija, taj mir, raj i energija su me posebno inspirisali i prvi dan u Srbiji sam iskoristila tako što sam jedva dočekala da sletim na aerodrom i uletim u muzički studio… – istakla je Milica i dodala:

PROČITAJTE I: Kuća u selu ostavlja bez daha: Milica Pavlović prvi put otvorila vrata doma u Bunibrodu

– Znamo se, odužiću vam se za to što sam vas malo “stresirala” u ovom periodu… Pametno sam ih iskoristila. I sigurna sam da ćete voleti sve ono što mi je “kliknulo” dok sam sedela na plaži na Maldivima i razmišljala o tome šta je to posebno što bi oduševilo i što žele moji fanovi… I mislim da smo na nekoliko koraka od toga! Love, M.

Još iz kategorije