Car napustio Aleksandru i bebu: Filip se iz čista mira pokupio i otišao

24.04.2024

19:04

By

Ljubav Cara i Aleks

ATA IMAGES

ATAImages

Ljubav Cara i Aleks od prvog dana privlači pažnju i intrigira

Prošlogodišnja rijaliti pobednica Aleksandra Nikolić pre nekoliko dana je sa novorođenom ćerkom napustila porodilište, a po njih je došao novopečeni otac Filip Car. Bebica Leona i mlada mama borave u Beogradu, a kako mediji prenose, Filip ih je već napustio.

Ljubav Cara i Aleks učvrstila je ćerkica Leona

Naime, pošto je Filip sam izjavio da će ljubav Cara i Aleks nastaviti da se razvija u njegovoj Cirkvenici gde je sve spremno za dolazak male bebe, on se već danas spakovao i vratio u porodični dom, a Aleksandra je sa ćerkicom ostala u svom stanu u Beogradu gde joj pomažu majka i rođena sestra.

Ljubav Cara i Aleks

ATAImagesATA IMAGES

– Aleksandra je dobro podnela carski rez, sad ide kući na oporavak – rekao je Filip kada je došao po svoje lepotice u porodilište i s ponosom govorio o ćerki Aleksandre Nikolić, pa dodao:

– Kroz nekih mesec dana selimo se u Crikvenicu, već dugo vremena je sve okej među nama, pogotovo sada kad je došla beba. Aleksandrina majka Slovenka nije danas došla, čeka nas kod kuće, nije bilo potrebe da dolazi i ona, tu sam ja sa prijateljima, puno nas je ovde je malo problem za parking – dodao je on, te dokazao da ljubav Cara i Aleks nije na ispitu.

Pročitajte i – Aleksandra Nikolić napustila porodilište – Car ih dočekao pa objavio nove vesti, odluka je pala

Filip je s tim u vezi već danas spakovao stvari i otišao u Cirkvenicu da pripremi sve za dolazak princeza koje su sada centar njegovog sveta.


On je sa ćerkicom i Aleks proveo nekoliko dana nakon što su izašle iz porodilišta, a sada se vratio u svoje rdono mesto da obavi poslednje pripreme za dolazak Aleks i Leone u novi dom kraj mora.

Pročitajte i – Pogledajte na koga liči ćerkica Cara i Aleksandre – Ovo su prve fotografije preslatke bebe

Kuhinja je u svetlim tonovima, a trpezarijski sto je od drveta, sa sivim stolicama od pliša.

IZVOR: Starmagazin/Telegraf

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije