Ljubica konobarica iz “Kengura” više ne liči na sebe: Prošlo je 20 godina, nikada je ne biste prepoznali

05.06.2024

10:35

By

Ljubica konobarica

Youtube printscreen

Ljubica konobarica proslavila se ulogom u kultnom „Kenguru“

U kultnom filmu “Kad porastem, biću Kengur”, priči o večnom snu kako da se izdignemo iz svakodnevice i postanemo neko i nešto, jedan od mnogima omiljenih likova bila je i Ljubica konobarica , koju je igrala lepa glumica Ana Marković.

Ljubica konobarica danas izgleda dosta drugačije, evo gde i kako sada živi

Dok njen dragi Kengur kog tumači Nikola Đuričko, igra za daleki Istvič, ona konobariše u lokalu u Beogradu i bori se sa svakakvim nedaćama.

Mladi fudbalski golman zbog karijere je napustio Beograd, pa se njegova nekadašnja ljubav, Ljubica konobarica, sa Kengurovim odlaskom našla u ljubavnom trouglu.

Ljubica konobarica

Nakon ovog filma iz kojeg se replike i danas prepričavaju, Ana Marković se pojavila u još nekoliko ostvarenja, uključujući i film “Žena sa slomljenim nosem”, gde je briljirala u ulozi prodavačice.

Ljubica konobarica


Videli smo je i u filmovima “Klopka”, “Sutra ujutru”, serijama” Mile protiv tranzicije” i “Ranjeni orao”, kao i u pozorišnim predstavama, a dugo se bavila i sinhronizacijom dečijih filmova.

Budući da je film po kom je najprepoznatljivija snimljen davne 2004. godine, jasno je i da se Ljubica konobarica značajno promenila, međutim godine nisu u negativnom smislu uticale na njen izgled, dok se njen osmeh i harizma takođe nisu izgubili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Markovic (@markovic_devojacko)

Na privatnom planu, glumica je takođe ostvarena, u međuvremenu se udala za hirurga Slobodana Sepea, sa kojim ima dve ćerkice i sa kojim se odselila u Nemačku i pre nego što su se ostvarili kao roditelji:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Markovic (@markovic_devojacko)

– Bilo nam je odjednom nepodnošljivo. Beograd je bivao sve manji za nas. Hteli smo da živimo i uživamo, a ne da preživljavamo – rekla je Ana Marković poznatija kao Ljubica konobarica.

Takođe, u jednom intervjuu sa ponosom je istakla koliko sreće je u njihovu svakodnevicu donela ćerka koja ima Daunov sindrom i kako su zahvaljujući njoj postali porodica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Markovic (@markovic_devojacko)

– Kada se Vida rodila, bili smo zbunjeni. Posle prvog šoka i vesti da pored Daunovog sindroma ima i ozbiljan problem sa srcem, oboje smo počeli da tonemo. Bili smo uplašeni. Nismo znali šta treba da se radi. To nas je još više ujedinilo. Drugačije ne bismo opstali. Sve smo govorili jedno drugom. Ama baš sve – rekla je jednom prilikom glumica za magazin „Gloria“ i dodala:

– Čekali smo operaciju srca, pokušavali da razumemo šta se događa i šta treba da radimo. Usledilo je veliko spremanje života. Prioriteti su se posložili sami od sebe. Postali smo roditelji. Tim. Porodica. To je uradila Vida. Takva drugačija i posebna napravila je od nas porodicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Markovic (@markovic_devojacko)

– Nije lako suočiti se sa činjenicom da ti je dete drugačije. Kod nas, na primer, ljudi misle da, kada rodiš dete sa Daunovim sindromom, ne treba da ti čestitaju. Nemci čestitaju i dolaze da upoznaju bebu. I ponude se ukoliko ti treba neka pomoć. A kada rodiš drugačije dete, ne treba ti rešenje. Treba ti podrška – iskrena je bila Ana.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram/YoutubePrintscreen

Još iz kategorije