Sve joj duguje: Ova lepotica je supruga Nikole Đurička, njegov oslonac i najveća podrška FOTO

17.03.2023

19:00

By

supruga nikole đurička

Supruga Nikole Đurička je nestvarno lepa

Nikola Đuričko poslednjih godina vešto krči glumački put u Americi. Najveću zahvalnost, kako sam ističe, duguje porodici koja mu je oduvek davala vetar u leđa. Slavni glumac pre dvadeset godina oženio je Ljiljanu Nešić, mladu producentkinju, koju je upoznao na snimanju filma „Kordon“.

‒ Venčali smo se jer nam je lepše kad smo zajedno. Bude svađa i nervoze, ali nam je i dalje lepše kad smo zajedno ‒ rekao je Nikola jednom prilikom.

Supruga Nikole Đurička je žena lavica

Osim što je nestvarno lepa i kulturna, Ljiljana Đuričko je ambiciozna i uspešna u svom poslu. Na njenom IMDb profilu mogu se pročitati naslovi brojnih filmova na kojima je bila angažovana kao producent, pa i neki na kojima je radila otkad je u Americi. Umnogome je uticala na Nikolinu karijeru.

Pročitajte: Supruga Nedeljka Bajića Baje je ova atraktivna plavuša, evo zbog čega beži od kamera FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Djuricko (@nikoladjuricko)

‒ Mnogo puta sam rekao, bez moje Ljilje ništa se ne bi desilo. Ja sam stidljiv i veoma lenj, ali imam puno ideja. Ona je negde pročitala, ili izmislila, da je svaka neostvarena ideja zapravo halucinacija i džaba vam najbolja ideja ako je ne ostvarite ili bar pokušate da je ostvarite. Igre, knjiga i stend-ap koji sam osmislio dugo su bile stvari koje su stajale na policama, projekti koji su čekali da se nekad nešto dogodi. Bez njene inicijative sigurno bi još bili na policama – priznao je glumac jednom prilikom.

Pročitajte: Skrivena od pogleda – Evo kako izgleda kuća Nikole Koje, ovde je pronašao svoj mir FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Djuricko (@nikoladjuricko)

Podsećanja radi, Nikola i Ljiljana su u braku dobili dvoje dece, ćerku Nađu i sina Đorđa. Mala, ali vredna družina živi srećnim životom, a slavnom glumcu i njegovoj izabranici je srećno i bezbrižno detinjstvo naslednika na prvom mestu.


SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije