Lazar Ristovski uživa sa 39 godina mlađom Anicom: Skinuli se u kupaće, drže se za ruke

27.03.2024

11:30

By

Bivša supruga Lazara Ristovskog

Instagram

Lazar Ristovski i Anica uživaju na Maldivima

Naš legenardni glumac Lazar Ristovski trenutno uživa na egzotičnom putovanju sa 39 godina mlađom devojkom Anicom Lazić. Naime, njih dvoje su  otputovali  zajedno na Maldive, a glumica je na svom Instagram profilu podelila zajedničku fotografiju.

Lazar Ristovski i Anica uživaju na Maldivima, obelodanili sve na društvenim mrežama

Oni su u kupaćim kostimima izlaze iz vode i drže se za ruke.

– Kad on vodi, ja ne pitam gde – napisala je Anica u opisu slike.

Da podsetimo, Anica Lazić je nedavno otkrila da li je kao mala maštala o svom venčanju.

– Ja nisam mnogo maštala o venčanju kad sam bila devojčica, niti mi je danas to mnogo važno. Ja to više gledam kao formu, a meni je važnija suština. Nama žena prija da nosimo venčanice. Ne patim za tim da se udam, važnije da mi je živim suštinu ljubavi, a to već imam, hvala Bogu – rekla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anica Lazic (@anicalazicofficial)


Njihova ljubav naišla je na brojne osude, Anica se susrela sa velikim osudama, ali je jasno i glasno stala iza ljubav. Kako kaže, negativni komentari su je još više očvrsnuli.

Pročitajte: Konačno se saznalo da li se Ana Bekuta vraća u žiri šoua Zvezde Granda ili ipak ne

– Sebi sam dala obećanje da ću u ljubavi biti hrabra, tu ne dozvoljavam da budem kukavica i uvek radim onako kako moje srce traži – rekla je ona u emisiji „Premijera“.

Anica je od kada je u vezi sa glumcem postala veoma interesantna javnosti te tako svaka njena objava ne može da ostane ne primećena. Ona je nedavno objavila fotografiju sa Svetosavskog bala u Beču na kojoj je u venčanici te je tako sve još više zaintrigirala.

Lazar Ristovski i Anica

Ona je pobrala poglede prisutnih, a verujemo i da je glumac ostao oduševljen na ovakvo nejno izdanje, pa se shodno tome da je blistala u venčanici može reći i da je potpuno spremna na venčanje.

Pročitajte: Lazar Ristovski slavi 71. rođendan- 39 godina mlađa devojka mu obratila emotivnom porukom

Inače, kao što je poznato Lazar Ristovski je u novembru obelodanio vezu sa Anicom, nakon što je okončao četiri decenije braka sa glumicom Danicom.

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije