Čestitke ne prestaju: Najlepše vesti u domu Lazara Ristovskog i 39 godina mlađe devojke

18.12.2023

21:00

By

Lepša polovina Lazara Ristovskog

Lepša polovina Lazara Ristovskog proslavila rođendan

Glumac Lazar Ristovski i njegova devojka Anica danas imaju poseban razlog za slavlje. Naime, ona danas proslavlja svoj i lepe vesti je podelila putem društvenih mreža.

Lepša polovina Lazara Ristovskog se oglasila na društvenim mrežama

Lazićeva je podelila fotografiju u minijaturnoj haljini sa šljokicama, te dodala kratak opis.

– Rođendanska! Danas mi je rođendan- napisala je ona, a čestitke ispod objave su se samo nizale.

Lepša polovina Lazara Ristovskog

Inače, Anica je nedavno pokrenula priče da su se Lazar i ona verili, jer je podelila fotografiju na kojoj je prsten na njenoj ruci u prvom planu, a isti nosi na domalom prstu.

Ona je malo pre toga na društvenim mrežama podelila dve poruke u kojima se, po svemu sudeći, pronašla, pa je poželela da ih svi vide.


– Čestitke na hrabrosti što sledite svoje srce! To ne može biti pogrešno, ako su vaše namere časne! – pisalo je, između ostalog, u jednoj poruci, dok je Anica uzvratila sa emotikonom srca.

Podsećanja radi, kako su mediji prenosili njegova bivša supruga Danica Ristovski, navodno ne može da poveruje da je Lazar zaljubljen u devojku koja može da mu bude unuka po godinama.

Lepša polovina Lazara Ristovskog

– Danica se i pojedinim kolegama sa seta serije požalila da joj nije jasno što sve to treba Lazaru u ovim godinama i zbog čega se tako kompromituje u javnosti. Rekla je i da treba da ga bude sramota zbog svega, zbog njihove dece koja sve ovo gledaju i čitaju – tvrdi izvor za Kurir.

Ristovski je svojevremeno pričao o razvodu, te je istakao da su se on i Danica odlučili na ovaj korak jer se ljubav među njima ugasila.

Pročitajte: Lazar Ristovski slavi 71. rođendan- 39 godina mlađa devojka mu obratila emotivnom porukom

Lepša polovina Lazara Ristovskog

– Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od 40 godina – rekao je Ristovski.

Još iz kategorije