Ovo se nikada do sada nije desilo: Jovana Jeremić vodi Jutarnji program iz vile, ovo su detalji

03.05.2024

17:00

By

 Jovana Jeremić vodi Jutarnji program iz vile

 Jovana Jeremić vodi Jutarnji program iz vile

Voditeljka Jovana Jeremić u nedelju, na Uskrs, sprema neviđeni spektak, kakav nije viđen na ovim prostorima.

 Jovana Jeremić vodi Jutarnji program iz vile, ovo su detalji

Kako pišu domaći mediji, ona će Jutarnji program voditi upravo iz njene vile u Grockoj koju je dobila od svog dečka, biznismena Dragana Stankovića.

Vila će nositi naziv „Vila Jovana“, natpis za kuću stigao je na adresu, a voditeljka se tim povodom oglasila putem društvene mreže Instagram.

– Pazi šta želiš, sve će ti se ostvariti. Voli, moli, veruj i radi. Radi!!! Ja živim svoju špansku seriju. Sve sto sam rekla, ostvarilo mi se. Bogu hvala! Nedelja, Vaskrs. Cela Srbija čeka Jutro sa dušom – napisala je Jovana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Podsetimo, kuća poseduje veliko dvorište, zidine koje je štite od znatiželjnih pogleda i ogroman bazen.


Inače, ona se nedavno pohvalila time što je od najbolje prijateljice dobila na poklon sat marke „Roleks“, ali pevačica Vesna Rivas tvrdi da je reč o fejk komadu.

Pročitajte: Evo u kakvom stanju je Aleksandra Mladenović nakon udesa- Ne seća se ničega

– Džovana, Džej Džej, mali monkey (engl. majmun)… Ja toliki prezir prema jednoj osobi nisam videla, a 30 godina sam na javnoj sceni. Čitam komentare ispod njenih smešnih klipova i bisera. Ona se u nekim momentima trudi da karikira i da odglumi, ali su ti komentari postali antireklama – istakla je Vesna prvo.

– Sada to iskače iz onoga da je svaka reklama dobra reklama. Ona to više ne može da kontroliše. Mogla je dok nije uletela u ego-balon. Neki ljudi izgube osećaj za stvarnost, ne hodaju zemljom, ne raduju se sitnicama. Ona priča kako joj je drugarica poklonila roleks, a reč je zapravo o roleksu od 50 do 80 dolara – tvrdi Rivasova za „Hype“.

 Jovana Jeremić vodi Jutarnji program iz vile

Ovim povodom se oglasila Jovana Jeremić oglasila i otkrila da je podnela još dve tužbe protiv Vesne Rivas.

Pročitajte: Jovana Jeremić podnela tužbu protiv pevačice- Neka na sudu to dokaže

Vesni Rivas želim svu sreću i da nađe svoj mir. Neću se javno oglašavati povodom njenog imena i prezimena, a danas je dobila dve tužbe, pored prethodne dve, na sudu će dokazati svoje tvrdnje ako smatra da je u pravu rekla je Jovana Jeremić.

Još iz kategorije