Jovana Jeremić podnela tužbu protiv pevačice: Neka na sudu to dokaže

02.05.2024

17:00

By

Jovana Jeremić podnela tužbu protiv pevačice

Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Jeremić podnela tužbu protiv pevačice

Voditeljka televizije Pink Jovana Jeremić se nedavno pohvalila time što je od najbolje prijateljice dobila na poklon sat marke „Roleks“, ali pevačica Vesna Rivas tvrdi da je reč o fejk komadu.

Jovana Jeremić podnela tužbu protiv pevačice, oglasila se u javnost

– Džovana, Džej Džej, mali monkey (engl. majmun)… Ja toliki prezir prema jednoj osobi nisam videla, a 30 godina sam na javnoj sceni. Čitam komentare ispod njenih smešnih klipova i bisera. Ona se u nekim momentima trudi da karikira i da odglumi, ali su ti komentari postali antireklama – istakla je Vesna prvo.

Ispovest Vesne Rivas

– Sada to iskače iz onoga da je svaka reklama dobra reklama. Ona to više ne može da kontroliše. Mogla je dok nije uletela u ego-balon. Neki ljudi izgube osećaj za stvarnost, ne hodaju zemljom, ne raduju se sitnicama. Ona priča kako joj je drugarica poklonila roleks, a reč je zapravo o roleksu od 50 do 80 dolara – tvrdi Rivasova za „Hype“.

Ovim povodom se oglasila Jovana Jeremić oglasila i otkrila da je podnela još dve tužbe protiv Vesne Rivas.

Recept Jovane Jeremić


– Vesni Rivas želim svu sreću i da nađe svoj mir. Neću se javno oglašavati povodom njenog imena i prezimena, a danas je dobila dve tužbe, pored prethodne dve, na sudu će dokazati svoje tvrdnje ako smatra da je u pravu rekla je Jovana Jeremić.

Pročitajte: Lepa Brena zavrnula slavinu- Neće da plati čistačicu za sina

Inače, ističući svoju strast prema poslu, Jeremićeva je otkrila da je godinama radila i bez novčane nadoknade, te da novac smatra isključivo posledicom svog talenta, a ne razlogom zbog kojeg se bavi televizijskim poslom.

Jovana Jeremić dobila roleks

– Radila sam i bez para i sa puno para jer ja svoj posao volim celom dušom i novac je samo posledica mog talenta, a ne razlog zašto televizija teče mojim venama. I sa milionima i bez njih, ja ću uvek raditi.

Pročitajte: Treba da uradi samo jedno- Jovana Jeremić dobila 120. 000 evra na poklon

– Jovana Jeremić podnela tužbu protiv pevačiceSamo kad umrem tada znajte da je game over. U stvari, nije ni tad. Tek mrtva planiram da dominiram i budem kult ličnosti kao Merilin Monro – izjavila je Jeremićeva, ostavljajući javnost u šoku svojim rečima.

Još iz kategorije