Janjuševa bivša žena našla dečka: Prema Kruni je kao pravi otac, živi sa njom i Enom

25.04.2024

20:04

By

Janjuševa bivša žena

Instagram

Janjuš i Ena

Janjuševa bivša žena Ena Janjušević uživa u ljubavi sa novim partnerom

Kako mediji prenose, Janjuševa bivša žena ima novu ljubav. Naime, Ena Janjušević navodno je uplovila u vezu sa anonimnim muškarcem koji se prema njenoj i Janjuševoj ćerki Kruni ponaša kao pravi otac.

Janjuševa bivša žena Ena Janjušević našla je novog dečka koji navodno živi kod nje u stanu

Podsećanja radi, Marko Janjušević i Ena imaju ćerku Krunu, a nakon razvoda nisu ostali u lošim odnosima. Međutim, mnogi fanovi rijaliti programa „Elita“ ubeđeni su da bivši košarkaš i dalje voli bivšu suprugu, pa su navodi o njenoj navodnoj novoj vezi izazvale pometnju na društvenim mrežama pre mesec dana kada je Janjuš slavio rođendan, a kada se Janjuševa bivša žena tim povodom nije obratila košarkašu. Da sve bude gore, i Aneli je raskinula sa Janjušem, pa ne čudi što je on danima lošeg raspoloženja.

Janjuševa bivša žena

Marko Janjušević JanjušAta images

Naime, jedan od mnogih komentara sa društvenih mreža posebno je privukao pažnju javnosti na dan Janjuševog rođendana. U istom se navodi da novi dečko Ene Janjušević dobro brine o maloj Kruni i da zbog toga Janjuš za rođendan nije dobio čestitku od ćerke i bivše žene Ene, tim povodom oglasila se samo Janjuševa majka.

Janjuševa bivša žena

Ena i JanjušInstagram

– Razumem da mu je žao pokojnog brata, ali zašto meša to sa ljubavnim odnosima? On je čuo da mu bivša žena Ena ima partnera i da više nema pristup njenoj kući, nije mu čestitala ni rođendan, ni ona, ni ćerka – piše u komentaru na Instagramu, ali ni to nije sve:


Pročitajte i – Šta se ovo dešava – Drugarica Dušice Jakovljević imala probleme sa policijom

– Janjuš je pukao, jer je psihički nestabilan – glasio je jedan od komentara, dok je neko od fanova koji je navodno dobro upućen u dešavanja porodice Janjušević dodao:

Pročitajte i – Supruga poznatog folkera pronađena mrtva – Svi kažu da je digla ruku na sebe

– Da, istina je da Ena bivša žena Janjuševa ima novog dečka, koji je preuzeo ulogu oca u životu male Krune. Nije slučajno što ni Ena, ni Kruna nisu poslale čestitku Janjušu za rođendan. Pita se i on sada da li Enin novi dečko nosi Kruninu sliku u novčaniku? Ko drugome jamu kopa, sam u nju pada – glasio je komentar tog profila na Instagramu.

 

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije