Pljačka bankomata ju je potpuno promenila: Fotografiju Romane Panić svi komentarišu, ovo je razlog FOTO

31.05.2023

10:00

By

izgled romane panić

Izgled Romane Panić svi komentarišu

Romana Panić na muzičku scenu zakoračila je pre više od dve decenije i jedno vreme je važila za najtraženiju pevačicu sa naših prostora. Svaki njen korak pomno se prati, pa je tako i njena fotografija koja je nedavno ugledala svetlost dana podigla veliku prašinu u javnosti.

Izgled Romane Panić više nije isti

Naime, na društvenoj mreži Instagram isplivala je fotografija iz rane mladosti na kojoj je izgled Romane Panić potpuno drugačiji nego danas. Pevačica je tada pozirala u najmodernijem modelu farmerica i kožnoj jakni, a kosa joj je bila duga i tamna, sa svetlim krajevima.

Pročitajte: Ove slike bi spalila da može – Evo kako je Milica Pavlović izgledala na početku karijere FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @estradni.arhiv

Zamišljeni pogled devojčice oduševio je pratioce, ali i samu pevačicu koja je u komentaru ostavila emotikon srca. Iako je izgled Romane Panić naišao isključivo na komplimente, bilo je i onih koji su zbijali šalu na račun skandala koji se pre nekoliko godina desio u Australiji.

Pročitajte: Skandal – Devojka ljuta na Amidžića, umešana i bivša žena Danijela FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romana (@romana_panic)

Podsećanja radi, Romana Panić se nakon što je 2020. godine uhapšena u Australiji našla na meti negativnih komentara. Kako je tada prenela australijska štampa, pevačica je sa svojim dečkom Filipom Mrkajićem pljačkala bankomate.

– Usled dobijanja vize, korona divlja, zatvaraju se sve granice i ja ostajem u Australiji. Posle izvesnog vremena, jednog dana u hotelskoj sobi spremala sam se da izađem u šetnju, samo su se otvorila vrata. Ja sam doživela ogroman šok, počela sam da se tresem i čekala šta će da se desi. U sobi su pronađeni neki dokazi vezani za to krivično delo, između ostalog tu je bio jedan kompjuter, i tu su bile neke kartice. Ja sam rekla da nemam ništa s tim, kao i moj partner koji je pokušao da me zaštiti, govoreći da nemam veze sa tim i da se bavim potpuno drugačijim poslom, na šta su oni odgovorili da znaju da sam ja popularna pevačica, što me je začudilo – ispričala je Romana po povratku u Beograd i dodala.


– Bez obzira na sve, nije bilo načina da se odbranim. Ja sam privedena na informativni razgovor, u stanici policije u Bizbejnu i sve to se dešava 3. aprila. Posle sat vremena informativnog razgovora, policija mi je vratila moj pasoš, jer nisu pronašli nijedan dokaz da sam uradila bilo kakvo krivično delo.

Pročitajte: Otkrivamo – Seka Aleksić uhapšena zbog bahate vožnje, ovo su detalji (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romana (@romana_panic)

– Vratili su mi pasoš i rekli da sam slobodna, ali da ću ujutru ponovo morati da se javim na sud. I kad sam došla ispred suda, prišla su mi ponovo dva ista detektiva gospođa Amanda i gospodin Džejms, držali su moj telefon u ruci i rekli: „Ipak ste uhapšeni“. Pitala sam: „Zašto?“, a oni su mi rekli zato što u telefonu postoji prepiska, odnosno fotografija jednog aparata koji se potpuno legalno naruči na sajtu. Ja sam rekla da telefon nije nikakav dokaz, što su oni posle toga iskoristili i napisali između ostalog i za australijske novine i za „Daily Mail“, da ja nisam sarađivala sa policijom što su mi uzeli kao jedan veliki minus. Nisam imala mogućnost odbrane, te sam prvo pronašla advokata. Kada su me zvanično uhapsili, posle sat vremena sam bila puštena uz papir da imam zakazano suđenje 1. jula. Tada mi je bio oduzet pasoš.

– Sliku aparata sam imala jer je to poručila prijateljica. Znam te detalje, ali neću da ih otkrivam jer mislim da to nije relevantno sada. Aparat ne služi za snimanje kodova na bankomatu, ne znam čemu služi, ali izgleda kao čitač kartica. Ja sam znala o čemu se radi, ali ja se nisam bavila time, međutim po njihovim zakonima ja sam saučesnik. – ispričala je ona tada.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije