Marija Šerifović ne može da sakrije emocije: Objavom na Instagramu rasplakala naciju

06.06.2024

17:15

By

Objava Marije Šerifović

instagram

Objava Marije Šerifović topi i najtvrđa srca

Krajem prošle godine, kako je svima već dobro poznato, pop pevačica Marija Šerifović postala je majka. Otkako je uz pomoć surogat-majke na svet došao njen sinčić Mario, reklo bi se da je ispunjenija nego ikad, te gotovo svakodnevno na društvenim mrežama sa poratiocima deli emotivne trenutke koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Objava Marije Šerifović, jedna je od najkomentarisanijih na Instagramu

Naslednik je postao centar Marijinog sveta i sa njim vreme ne provodi samo kada je na nastupima i koncertima, a da najviše uživa kada je sa mališanom svedoči svaka objava Marije Šerifović.

Objava Marije Šerifović

Marija Šerifovićinstagram

Ponosna mama i te kako uživa u novoj i najbitnijoj ulozi za jednu ženu, a sin Marije Šerifović pravi je mali vragolan koji svaki njen dan čini radosnijim i lepšim.

Objava Marije Šerifović

Tu je i ljubimac Hak koji nimalo nije zapostavljen, naprotiv, ljubav koju pevačica gaji prema krznenom drugaru ona od malih nogu prenosi na Maria, a prizor iz porodičnog doma koji je sada podelila, upravo govori tome u prilog.


Pročitajte i – Marija Šerifović uz sliku sina objavila radosne vesti – Fotka malenog Maria ulepšaće vam dan

Objava Marije Šerifović na kojoj mališan puzi dok Hak prati svaki njegov korak oduševila je armiju njenih pratioca na ovoj društvenoj mreži, a da je ovo za pevačicu i te kako dragocen trenutak pokazuje to što je psa i dečaka uokvirila srcem i napisala “Moji”.

Objava Marije Šerifović

Fotka je brzinom svetlosti prikupila mnoštvo predivnih reakcija zbog kojih je pevačici zasigurno puno srce, te se nadamo da će ona nastaviti da deli predivne prizore iz doma, a uskoro i pokazati lik mališana koji za sada taji.

Pročitajte i – Marija Šerifović više ne krije sina – Maleni Mario je pravi slatkiš, sad se jasno vidi na koga liči

Podsećanja radi, Marija je 12. maja, u Hramu Svetog Velikomučenika Dimitrija u Novom Beogradu krstila svog sina u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja, a nije slučajno što je odabrala da se ovaj sveti čin dogodi baš na Svetog Vasilija Ostroškog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

– Juče smo slavili Vasilija Ostroskog, zatim moj prvi „Americki Mother’s day“, ali i krštenje mog malog plavookog mekanog pamuk princa. Postao si Božje dete i neka te Bog i Sveti Vasilije čuvaju od svakog zla, a ja ću od tuge i ljudi – napisala je pevačica tada.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije