Marina Gagić progovorila o trećem detetu Darka Lazića: Moraju da se znaju neke granice

05.06.2024

21:15

By

Bivša verenica Darka Lazića

Bojan Vuković

Marina Gagić

Bivša verenica Darka Lazića Marina Gagić progovorila o Katarini

Folk pevač Darko Lazić čeka treće dete sa suprugom Katarinom, a sada se tim povodom oglasila bivša verenica Darka Lazića, Marina Gagić, koja mu je rodila sina Alekseja.

Bivša verenica Darka Lazića sada je u dobrim odnosima sa pevačem

Podsetimo, bivša verenica Darka Lazića i pevač svojevremeno su bili u lošim odnosima sa Anom Sević sa kojom on ima ćerku Lorenu i s kojom je prvo bio u braku. Nakon toga pogoršali su se i odnosi Darka i Marine, međutim, zbog dece su odlučili da zakopaju ratne sekire.

Bivša verenica Darka Lazića

S tim u vezi, sada je bivša verenica Darka Lazića otkrila da je njihov sin Aleksej srećan zato što će dobiti sestru, ali i da je previše mali da shvati da je supruga Darka Lazića u drugom stanju.

Bivša verenica Darka Lazića

Darko i KaćaBojan Vuković

– Aleksej je mali i ne može još uvek da pokaže prave emocije, ali mislim da mu je drago. I treba da mu bude drago, ipak je to sestra, treba da joj se raduje i da sutra provodi vreme sa njom.


Bivša verenica Darka Lazića

– Neka naš odnos ostane baš kakav jeste sada. Za sada smo u normalnim i dobrim odnosima i tako će ostati sve dok su obe strane za tu opciju. Samo treba da se zadrži ovakav odnos. Ne da se preteruje, nisam za tu opciju, ali da komunikacija bude korektna zbog deteta. Ništa više od toga. Sada viđa dete redovno i sve je najnormalnije – rekla je bivša verenica Darka Lazića kojoj ne smeta što je Darkova supruga Katarina trudna.

Pročitajte i – Marina mu upropastila važan dan – Darko Lazić priznao da je preplakao svadbu

Podsećanja radi, Darko je javno obelodanio da je prošle godine pozvao i Marinu sa Aleksejem na svoje venčanje, međutim, ona se nije pojavila jer, kako kaže, nije bila pozvana.

Pročitajte i – Verenica je kriva za sve – Darko Lazić izgubio očevo nasledstvo, majka otkrila sve 

– Nisam bila ni pozvana, to je normalna stvar, ne bih ni išla, moraju da se znaju neke granice. To što je Ana išla, to je Anina stvar i neću da se mešam, u svakom slučaju svima želim sve najbolje i neću opšte ništa loše da komentarišem.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije