Darko i Katarina Lazić van sebe od sreće: Istina je, pevač čeka treće dete

28.05.2024

11:30

By

Supruga Darka Lazića

Bojan Vuković

Darko i Katarina Lazić

Supruga Darka Lazića u drugom stanju

Sinoć kasno kao bomba je u medijima odjeknula vest da je supruga Darka Lazića u drugom stanju. Naime, sada više nema dileme da je Katarina Lazić, druga zakonita žena Darka Lazića, trudna i da će folk pevaču roditi treće dete.

Supruga Darka Lazića čeka svoje prvo dete

Kako još mediji prenose, Darko i Katarina Lazić organizovali su tajnu proslavu povodom vesti da je supruga Darka Lazića trudna u pevačevom rodnom Brestaču gde se sve orilo od pesme i muzike.

Supruga Darka Lazića

Darko Lazić i KatarinaBojan Vuković

Katarini i Darku ovo je prvo dete, dok Lazić iz prethodnih veza ima ćerku Lorenu koju je dobio sa bivšom suprugom Anom Sević i sina Alekseja iz vanbračne veze sa Marinom Gagić.

Supruga Darka Lazića

Darko i KatarinaBojan Vuković

Povodom lepih vesti da je supruga Darka Lazića trudna, pevač je organizovao proslavu za najbliže prijatelje i rodbinu, pa se sve orilo u Brestaču gde Kaća i on provode dosta vremena i vole da se sklone od gradske vreve i gužve.


Pročitajte i – Slavlje u Brestaču – Ana Sević kod Darka Lazića na slavi, napravili lud provod

Mnoge Darkove kolege sa estrade čestitale su pevaču i Kaći na prinovi, a svi su se iznenadili zbog poteza Ane Sević, Darkove bivše supruge sa kojom ima ćerku Lorenu koja je takođe presrećna zbog Darka i Kaće.

Pročitajte i – Darko Lazić priznao detalje iz spavaće sobe – Pevač ispričao kako to radi Katarina

Konačno imamo rezultate i saznali smo da čekamo bebu i da je sve u redu, pa možemo da podelimo srećne vesti sa vama kao što smo i obećali. Presrećan sam sto ću postati tata – rekao je Darko, a Katarina nije mogla da sakrije sreću, pa je odmah priznala kako se oseća:

Supruga Darka Lazića

Darko i Katarina LazićBojan Vuković

 

– Mislim da još uvek nisam svesna da ću postati mama, valjda zato što još uvek nemam stomak da pokažem trudnoću, ali sam presrećna što naša porodica dobija jos jednog člana, koji dolazi kao kruna naše ljubavi – priznala je supruga Darka Lazića za Blic.

 

IZVOR: Starmagazin, Blic

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije