Stefan Karić otvorio sve karte o bivšoj: Zbog njegovih reči Jovana Ljubisavljević „propašće u zemlju“ od sramote…

06.06.2024

20:00

By

Saopštenje Stefana Karića

Tv Pink Printscreen

Saopštenje Stefana Kariće tiče se njegove bivše

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević, poznatija pod nadimkom Misica, važili su za jedan od omiljenijih rijaliti parova, a kada su raskinuli, fanovi su bili u šoku i po svaku cenu želeli su da ih pomire.

Saopštenje Stefana Karića iznenadilo javnost, a svi se pitaju kako će Jovana i Bogdan na ovo reagovati

Ipak, to se nije dogodilo, do njihovog raskida je došlo još skoro pre dve godine, putevi su im se razdvojili, a Jovana je sreću pronašla pored bivšeg dečka Cece Ražnatović, poznatog beogradskog ugostitelja Bogdana Srejovića.

Saopštenje Stefana Karića

Voditeljka sa Bogdanom uživa u ljubavi i reklo bi se da je srećnija nego ikad, te da će par uskoro vezu podići na viši nivo, međutim kako će njih dvoje reagovati kada čuju saopštenje Stefana Karića koje je izneo o svojoj bivši, ostaje nam samo da sačekamo i uverimo se sami.

Pročitajte i – Cecin bivši srećniji nego ikad, ima veliki razlog za slavlje – Jovana se oglasila na Instagramu, čestitke samo pristižu

Naime, Stefan Karić sada je izašao u javnost sa tvrdnjom da mu Jovana nakon raskida nije vratila automobil koji joj je kupio dok su bili u vezi, pa pretpostavljamo da se ove prozivke, Jovani neće dopasti.

Saopštenje Stefana Karića


– Kupio sam auto Jovani kada sam ušao u rijaliti. Negde sam želeo da je obezbedim na neki način što se tiče prevoza. Nije mi ga vratila nakon raskida – istakao je Karić za Hajp.

Podsećanja radi, u emisiji „Narod pita“, Stefan Karić je priznao da ga je Jovanino ponašanje „ohladilo“ i da je to bio jedan od razloga za njihov raskid.

Saopštenje Stefana Karića

– Jednostavno me njeno ponašanje ohladilo. Očekivala je više od mene. Po izlasku sam bežao od ljudi i nje, hteo sam da se osetim slobodno i da prodišem. Pitala je zašto me ne poljubiš? Zašto ne sediš pored mene? Stalno nešto zašto i to je uticalo na moju odluku. Slažem se da sam ispao loš. U jednu ruku fer, u drugu loš – priznao je Stefan.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram/TvPinkPrintscreen

Još iz kategorije