Cecin bivši srećniji nego ikad, ima veliki razlog za slavlje: Jovana se oglasila na Instagramu, čestitke samo pristižu

20.05.2024

10:00

By

Objava Jovane Ljubisavljević

instagram

Veza Bogdana Srejovića i Jovane Ljubisavljević jedna je od glavnih tema u medijima

Bivši dečko Cece Ražnatović, zgodni ugostitelj Bogdan Srejović, iako važi za pravog zavodnika kom suprotni pol teško može odoleti, svoju sreću pronašao je pored nekadašnje rijaliti učesnice, a sada voditeljke Jovane Ljubisavljević.

Veza Bogdana Srejovića i Jovane Ljubisavljević sve više napreduje i pitanje je vremena kada će par istu podići na viši nivo

Lako je Jovana svojim kvalitetima uspela da zainteresuje, a zatim i potpuno osvoji srce Cecinog bivšeg i reklo bi se da je par zaljubljeniji nego ikad, da im niko i ništa ne može pomrsiti konce, niti stati na put njihovoj sreći.

Da je veza Bogdana Srejovića i Jovane Ljubisavljević i te kako ozbiljna svedoče njihove gotovo svakodnevne objave na društvenim mreža gde oni svoje emocije sa pratiocima rado dele.

Pročitajte i – Cecin bivši uradio ono što svaka priželjkuje – Jovana objavila srećne vesti

Sada je na Instagramu osvanulo još nekoliko objava iz jednog beogradskog lokala gde je Bogdan proslavio rođendan, a Jovana, koju nije ispuštao iz ruku, blistala je sa širokim osmehom na licu.

Veza Bogdana Srejovića i Jovane Ljubisavljević


– Srećan rođendan, ljubavi moja – poželela je nekadašnja misica najlepše želje svom dečku uz snimak iz provoda gde se vesele, pevaju, đuskaju i nazdravljaju sa društvom.

Veza Bogdana Srejovića i Jovane Ljubisavljević

Jasno je u kom smeru ide veza Bogdana Srejovića i Jovane Ljubisavljević, a njihovi pratioci videvši koliko su lep i skladan par, nisu mogli da se ne zapitaju da li će nas uskoro oni obradovati najlepšim vestima.

Pročitajte i – Ceci neće biti dobro kada ovo vidi – Bogdan Srejović pokazao novu devojku

Inače, iako su vezu u početku želeli da sakriju od znatiželjnika, Jovana i Bogdan odlučili su da svoju ljubav ne kriju, a da istu još više učvrste zasigurno je zaslužan i Jovanin divan odnos sa Bogdanovom ćerkicom, koju je dobio iz prvog braka sa manekenkom Zoranom Tasovac.

To je jedan od pokazatelja da zaista imaju ozbiljne planove i da su spremni da se posvete i porodičnim odnosima što je bivšoj zadrugarki veoma važno.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije