Cecin bivši uradio ono što svaka priželjkuje: Jovana objavila srećne vesti

15.02.2024

20:15

By

Objava Jovane Ljubisavljević

instagram

Cecin bivši dečko Bogdan Srejović oduševio Jovanu

Jovana Ljubisavljević i Cecin bivši dečko Bogdan Srejović uživaju u ljubavi, a ona je sada sa svima podelil srećne vesti i otkrila kako ju je njen dečko obradovao.

Objavila je i privatnu fotografiju i otkrila šta priželjkuje svima.

Cecin bivši dečko Bogdan Srejović priredio iznenađenje devojci

Učesnica rijalitija Zdruga Jovana Ljubisavljević oglasila se danas na svom storiju na društvenoj mreži Instagram privatnom fotografijom na kojoj se vidi da je u krevetu i da u rukama drži buket cveća koji je dobila od Bogdana Srejovića.

– Želim vam svima da pronađete svoju osobu, doslovno drugu polovinu, u čijem zagrljaju stane ceo svet, zaboravite šta vas muči i budete 100 odsto vi. Bez maske. Luksuz u današnjem ludom vremenu… Ali moguće – napisala je Jovana na fotografiji pa nastavila:

Cecin bivši dečko Bogdan Srejović

Jovana Ljubisavljevićinstagram

– Da vam jutra ovako počinju i kada ćutite da se razumete. Da usled problema svakodnevnice ne strahujete da će otići gde je vedrije… Nekog ko ostaje. Želim vam puno razumevanja u komunikaciji, želim vam puno strpljenja i tolerancije. Puno osmeha i radosti. Ja našla – napisala je Jovana.


PROČITAJTE I: Ovaj dan su čekali: Najlepše vesti u domu Slobe Radanovića, Jelena prva saopštila

Jovana i Cecin bivši dečko Bogdan Srejović otpočeli su zajednički žuvot, a njihovi najbliži ističu da sve češće pričaju o venčanju.

O tome je i sama Jovana nedavno progovrila za medije te je istakla da u nekim trenucima priželjkuje veliku svadbu, a u drugim intimnu ceremoniju za koju niko neće znati.

– Bogdan i ja smo celina, živimo zajedno i 99 posto vremena provodimo zajedno. Jedan dan bih pravila gala svadbu tri dana i tri noći, a drugi dan bih se negde udala da niko ne zna, ali svakako ćete biti obavešteni – rekla je Jovana nedavno.

PROČITAJTE I: Misica u problemu: Dečko joj zabranio ono što najviše voli FOTO

Nedavno je takođe isplivala vest i da su se Jovanini protivili ovoj vezi.

– Jovanini su prvo bili protiv te veze jer je Bogdan stariji od nje 14 godina i već ima dete iz prvog braka. Međutim, kada su shvatili da se njih dvoje lepo slažu i da Cecin bivši dečko usrećuje njihovu mezimicu na kraju su ga prihvatili – istakao je izvor blizak paru za medije.

Još iz kategorije