Cecin bivši napustio Jovanu: Njegova ćerka ostala sa njom, ovo su detalji

10.02.2024

11:02

By

Operacije Jovane Ljubisavljević

Cecin bivši napustio Jovanu

Bivši dečko Cece Ražnatović, Bogdan Srejović već neko vreme uživa u ljubavi sa Jovanom Ljubisavljević. Njih dvoje ne kriju koliko su zaljubljeni, a Bogdan je sada na kratko putovanje otišao bez misice.

Cecin bivši napustio Jovanu, ona ostala sa njegovom ćerkom

Naime, biznismen i sadašnji partner Jovane Ljubisavljević Misice, u muškom društvu obišao je nekoliko manastira, odakle je podelio predivne slike.

Oni su posetili manastir Svetih Arhangela, zatim crkvu Bogorodice Ljeviške, manastir Draganac, a potom i Gračanicu.

– Parče neba na zemlji. Slava Bogu – napisao je Bogdan uz sliku manastira Gračanica, a potom je fotografisao pod sjajem sunca.

Cecin bivši napustio Jovanu

– Sva u sjaju – napisao je Bogdan.


Jovana je, za to vreme, podelila kako uživa sa njegovom ćerkom Iskrom, koju je dobio sa Zoranom Tasovac.

Njih dve su bile na ručku u centru Beograda.

Podsetimo, Bogdan i njegova bivša partnerka Ceca, neretko se sreću na događajima, gde se jedno drugom jave, a i dalje se međusobno prate na instagramu, što dokazuje da su ostali dosledni izjavi da će ostati prijatelji nakon raskida.

Nedavno je Jovana, u jednom intervjuu odgovarala na pitanja, a prvo je bilo da li često kuva, a baš u tom trenutku joj je stigla i poruka od Srejovića.

Pročitajte: Dočekali su i to- Cecin bivši i Jovana misica presrećni, čestitike ne prestaju

– Evo, poslao mi je poruku moj partner, Bogdan. Pita me kada stižem kući, jer idem da pravim ručak – rekla je ona i dodala:

– Počela sam da kuvam, ne znam zašto me to ispunjava u poslednje vreme, ali volim da zavežem kosu u punđu, pustim muziku i počnem da spremam nešto… Dopada mi se, to mi bude najdraže, da ne pojedemo za jedan dan bilo bi mi mrsko da spremam.

Cecin bivši napustio Jovanu

– Ovako kada se najedemo slatko, ne moramo da idemo po restoranima i to me trenutno ispunjava. Možda mi je to sad neki hobi ustvari – priznala je Jovana, a zatim otkrila da li je venčanje sledeći korak u njihovom odnosu:

– Ljudi, ja ću reći prvo nama, a onda i svima ako do toga dođe. Poslali su mi nedavno neki komentar: „Udadoše je za svakoga, ona za svakoga pristaje“. Ne, nego je logično da kada si u dugoj vezi koja je zdrava i u kojoj postoji ljubav da je to neki sledeći korak. Nisam u vezi da bih traćila vreme.

Cecin bivši napustio Jovanu

– Uskoro punim 28 godina, normalno je da želim da se ostvarim kao majka i da budem nečija žena. Ako je suđeno, i ako to treba da se desi, desiće se, i rado ću reći „da“ ako dođe do toga. Ne mogu da govorim sad o tome, ali logično je jer ne bih bila sa njim da u ovom trenutku to nije to – bila je iskrena Ljubisavljevićeva.

Još iz kategorije