Šok i neverica u Beloj kući: Ovaj takmičar morao je da napusti imanje u Šimanovcima

15.04.2024

09:04

By

Veliki šef iznenadio takmičare

Printskrin/Youtube

Elita

Izbacivanje u Eliti je sastavni deo poznatog rijalitija na TV Pink

Izbacivanje u Eliti, rijaliti programu koji se emituje na TV Pink, jedno je od pravila ovog šou-programa. Svake nedelje, takmičar sa najmanjim brojem glasova publike odlazi kući, a uvek se bori sa još jednim, dvoje ili čak nekoliko nominovanih takmičara kao što je ove nedelje bio slučaj.

Izbacivanje u Eliti emituje se svake nedelje u okviru ovog poznatog rijalitija

I ove kao i svake nedelje izbacivanje u Eliti bilo je sastavni deo programa, a takmičar koji je poneo najmanje glasova publike ovog puta bio je Boža Džons.

Izbacivanje u Eliti

ZadrugaYouTube/Printskrin

Osim Bože, nominovani od prošle nedelje bili su i Stanislav Krofak, Ivan Marinković i Aleksa Erski. Boža je čak pobedio u igrici koja mu je duplirala glasove, ali mu ni to nije pomoglo da nastavi takmičenje u Eliti.

Pročitajte i – Anastasija se zarekla – Niko neće znati da je trudna, Ceca razume njen strah

– Stanislav ima 52 posto glasova, Ivan Marinković 29 posto, Aleksa 11 posto i Boža samo osam – rekao je voditelj Darko Tanasijević.

Učesnici rijalitija koji su bliski sa Božom nisu krili razočarenje, ali su se na brzinu pozdravili sa sada već bivšim cimerom kojem je i ta kako teško palo izbacivanje u Eliti budući da je verovao da je mnogo jači igrač.


Pročitajte i – Samo joj je to falilo – Hitno prekinut koncert Dragane Mirković, obezbeđenje reagovalo

– Nisam očekivao, baš sam se iznenadio. Ja sam išao srcem, ali Bog je presudio – rekao je Boža, a potom dao svoj sud o Mioni, Stanislavu i Ša, glavnim akterima u Eliti ove sezone:

– Mislim da se Miona iskreno zaljubila u Ša, ali se ohladila i vidi se da joj se zgadio. Ša je pak mnogo zaljubljen i spreman je za nju sve da uradi. Nije joj svejedno što je Stanislav u vezi sa Majom, ona sada koristi neke psovke, nije baš fina kako se predstavljala. Ona i Ša neće opstati, neki možda ostanu zbog Narod pita. Stanislav je odlepio za Majom, a i on je njen tip muškarca, verujem da će opstati zajedno, biće mi žao što će Maja da mi ode iz Beograda – rekao je Boža o cimerima nakon što je napustio rijaliti i naglasio da veruje u novu Maje Marinković iako ćerka Stanislava Pantere nije podržala oca, kao ni njegovi majka, brat i otac.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije