Ovako je sve krenulo da se raspada: Haris priznao emocije, nije mu nimalo lako

07.04.2024

18:15

By

Ispovest Harisa Džinovića

M.P./ATAImages

Haris Džinović

Ispovest Harisa Džinovića o razvodu donela nove detalje

Melina i Haris Džinović danima su glavna tema medija zbog razvoda. Oni se nisu razišli u miru, a nova ispovest Harisa Džinovića objašnjava dosta novih momenata iz njihovog odnosa.

Ispovest Harisa Džinovića o razvodu danima zanima čitavu javnost

Naime, pevač je sada otvorio dušu i ispričao detalje o sebi koje do sada niko nije znao. Kako je i sam naveo, u pitanju je gola istina koju nosi ispovest Harisa Džinovića od detinjstva do zrelog doba. Svakako, folker je izneo i nove detalje o odnosu, te prestanku ljubavi od strane Meline prema njemu. Takođe, dotakao se i imovine koju treba da dele preko advokata jer su je stekli tokom braka

Ispovest Harisa Džinovića

Antonio Ahel/ATAImages

– Uglavnom sam imao sve što sam želeo. Najbitnija mi je bila igra… Igraili smo fudbal, klikera, nije bilo previše mogućnosti za zabavu. Nestašan sam bio kao i sva deca. Opet kažem to bilo neko drugo vreme, sada je sve drugačije – započeta je ispovest Harisa Džinovića.

Pročitajte i – Otkrivena tajna Arkanovog džipa: Novi detalji lede krv u žilama

– Zanimljivo je da su me dva puta izbacili iz škole. Stalno sam bežao sa časova, išao na treninge fudbala koje sam voleo više od svega iako sam tada već otkrio talenat za muziku, sklonio sam je po strani. Završio sam u večernjoj Gimnaziji dva razreda, pa su se opet desili problemi – dodao je, a potom e vratio na temu razvoda od Meline.

Pročitajte i – Fatalna veza urnisala trudnu Katarinu Živković – Jedva se otarasila budale

– Pre dve godine smo počeli da se udaljavamo jedno od drugog. I dan danas ne znam razloge, samo sam shvatio da više nismo toliko bliski i prisni. Tada je sve krenula da se raspada! Bilo je ljubavi, bar sam ja mislio da ima… Druga strana zna koliko je to bilo iskreno i da li je bilo iskreno. To morate nju pitati. Bilo je lepo dok je trajelo, rekao je poznati folk pevač koji ne krije koliko ga je bivša supruga razočarala.


IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije