Mislili su da će proći bez kazne: Veliki šef morao da reaguje

02.05.2024

10:05

By

Hitna odluka Velikog šefa

Printskrin

Veliki šef

Hitna odluka Velikog šefa ostavila takmičare bez teksta

Opšte je poznato da se u rijalitiju „Elita 7“ krše mnoga pravila za koje je Veliki šef odredio ozbiljne kazne. Naime, pojedini učesnici prekršili su pravila, pa je bilo i očekivano to što je usledila hitna odluka Velikog šefa, pa su svi takmičari ostali u šoku.

Hitna odluka Velikog šefa promeniće sve okolnosti u rijalitiju

Naime, iako je učesnicima „Elite“ predočeno kako treba da se ponašaju tokom boravka u Beloj kući, kao i da niko ne sme da se ogluši o pravila Velikog šefa koja su precizno predočena svim učesnicima i jasno su precizirana u ugovorima koje su svi potpisali, izgleda da su se pojedini ponadali da neće biti uhvaćeni, međutim, do toga nije došlo, pa je usledila hitna odluka Velikog šefa.

Hitna odluka Velikog šefa

Elitaprinstcreen TV Pink

Naime, učesnici Elite dužni su da se nakon oglašavanja muzike za buđenje probude i započnu dan. Od prvog dana ova pravila su jasno predočena i niko ne sme da ih krši, ali pojedini to nisu ozbiljno shvatili, pa je hitna odluka Velikog šefa bila očekivana.

Pročitajte i – Šta se ovo dešava sa Dušicom Jakovljević – Nakon otkaza, hapšenje i pretres

Zbog kršenja pomenutog pravila strogo su kažnjeni – Uroš Stanić, Danka Grujić, Stanislav Krofak, Danijel Dujković Munjez i Stefani Grujić.

Pročitajte i – Zorica Marković o izgledu Snežane Đurišić nije birala reči – Katastrofa je

Podsećanja radi, i nenošenje bubica kao i njihovo skidanje strogo se kažnjava, pa je Veliki šef kaznio takmičare pre nekoliko nedelja i zbog toga. Naime, bubice se moraju nositi po pravilu rijalitija i takmičari ne smeju se vaditi iz torbice, niti gasiti, niti se na bilo koji način sme ometati rad mikrofona. Takođe je i supruga Ivana Marinkovića, Jelena, bila kažnjena zbog mikrofona.


S tim u vezi, jasno je da je pred sam kraj rijalitija Veliki šef odlučio da pooštri pravila i da više nikome ne gleda kroz prste.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije