Zorica Marković o izgledu Snežane Đurišić nije birala reči: Katastrofa je

25.04.2024

12:04

By

Zorica Marković o izgledu Snežane Đurišić

Bojan Vuković

Zorica Marković o izgledu Snežane Đurišić

Fotografija pevačice Snežane Đurišić bez filtera i bez šminke izazvala je veliku pažnju na mrežama. Naime,  sada je njena koleginica Zorica Marković ocenila Đurišićkin izgled.

Zorica Marković o izgledu Snežane Đurišić, nije birala reči, komentari su urnebesni

Ona u emisiji „Paparaco lov“ komentarisala dame sa javne scene, a prema Snežani nije imala milosti, te je rekla šta misli zaista.

– Hladna, statična… Volela bih da se više smeje. Niko nije savršen… Uz sva poštovanja vokalnih sposobnosti… Ali dobro, to je ona, navikli smo da bude „drvena“.

Pročitajte: Ceca završila u suzama zbog Veljka- Sve vreme se molila, oglasila se i Anastasija

Markovićka je ocenila Đurišićku niskom ocenom i dala joj dvojku.

Inače, Zorica je rođena 9. juna, a Snežana 6. juna 1959. godine, pa je razlika među njima svega 3 dana.

Zorica Marković o izgledu Snežane Đurišić


Podsećanja radi, na internetu se nedavno pojavila vest da je partner Snežane Đurišić, ginekolog Vanja Milošević, preminuo i to dok je ona nastupala zbog čega se pevačica odmah oglasila.

Pročitajte: Haos u emisiji- Zorica Marković krenula da ruši nameštaj, svi su ostali u šoku VIDEO

– Na internetu se pojavio lažni naslov sa lažnom vešću o smrti mog partnera, koju sam ja navodno čula dok sam nastupala i svako slovo tog naslova je laž – istakla je pevačica u saopštenju u kom dalje stoji:

Zorica Marković o izgledu Snežane Đurišić

Snežana ĐurišićAntonio Ahel/ATAImages.

– Dok pokušavam da saberem misli od besa, bez prestanka me kontaktiraju zabrinuti prijatelji i članovi Vanjine i moje porodice, vrlo uznemireni. Ne želim ni da pomislim šta bi bilo da je Vanjina majka pročitala ovaj malociozni naslov i kako bi to uticalo na njeno zdravlje.

Zorica Marković o izgledu Snežane Đurišić

– Ovakvo ogavna delovanja na internetu zarad par klikova, da bi se zaradilo na laganju o nečijoj smrti je toliko odvratno i neoprostivo da ću prijaviti ovaj slučaj Odeljenju za visoko-tehnološki kriminal u nadi da će se, ko god stoji iza ove zle namere, biti zaustavljen i priveden pravdi.

Još iz kategorije