Vanredno stanje u Šimanovcima, nastao opšti haos: Oglasio se Veliki šef i hitno reagovao

05.04.2024

16:43

By

Hitna odluka Velikog šefa

prinstcreen TV Pink

Elita

Veliki šef kaznio takmičare, ni za koga nema protekcije

Nije retkost da se u rijalitiju „Elita 7“ krše mnoga pravila za koje je Veliki šef odredio ozbiljne kazne. Naime, pojedini učesnici prekršili su pravila, pa je bilo i očekivano to što je veliki šef kaznio takmičare i udario ih po džepu.

Veliki šef kaznio takmičare, pravila rijalitija moraju da se poštuju

Naime, bez obzira na to što je učesnicima „Elite“ predočeno kako treba da se ponašaju tokom boravka u Imaginarijumu, kao i da niko ne sme da se ogluši o pravila Velikog šefa koja su precizno predočena svim učesnicima, izgleda da su se pojedini ponadali da neće biti uhvaćeni, međutim, do toga nije došlo, pa je ipak Veliki šef kaznio takmičare.

Veliki šef kaznio takmičare

Kako prenosi portal Pink,  voditeljka Ivana Šopić sinoć je nekoliko puta ponovila pravila, od kojih je jedno od najvažnijih ono da su takmičari obavezni da nose bubice i da učestvuju u emisijama, međutim, neki su i to prekršili, pa je Veliki šef kaznio takmičare koji su mislili da će proći bez kazne.

Pročitajte i – Haos na sahrani majke Milene Kačavende – Kuma grca u suzama, ne može da dođe sebi

S obzirom na to da Jovana Cvijanović, Luka Majčica, Boža Džons, Uroš Stanić, Marija Malivuk, Lepi Mića i Anita Stanojlović nisu nosili, nastala je hitna reakcija, pa je Veliki šef reagovao i sve ih ostavio u šoku.

Pročitajte i – Kuvarica Dragane Mirković razvezala jezik – A onda otkrila i zašto je otišla iz dvorca

Podsećanja radi, nenošenje bubica kao i njihovo skidanje strogo se kažnjava, pa je logično da je Veliki šef kaznio takmilare. Naime, bubice se moraju nositi po pravilu rijalitija i takmičari ne smeju se vaditi iz torbice, niti gasiti, niti se na bilo koji način sme ometati rad mikrofona. Takođe je i supruga Ivana Marinkovića, Jelena, bila kažnjena zbog mikrofona.


Veliki šef kaznio takmičare

Slobodan Josipovićprinstcreen TV Pink

U suprotnom, svi koji prekrše ta pravila strogo se kažnjavaju jer su unapred upoznati sa svim pravilima takmičenja. Čak su mnogi takmičari, zbog kršenja kazni, često ostali bez ijednog jedinog dinara iako su u Imaginrijumu boravili po devet meseci, bez zarađenog novca, i to upravo zbog kršenja pravila.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije