Kuvarica Dragane Mirković razvezala jezik: A onda otkrila i zašto je otišla iz dvorca

30.03.2024

18:00

By

Kuvarica Dragane Mirković

Kuvarica Dragane Mirković otkrila detalje koji nisu bili poznati javnosti

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić razvode se posle 24 godine braka. ova vest odjeknula je kao grom iz vedra neba iako je pevačica u saopštenju koje je dala istakla da oni već tri godine gotovo ne žive pod istim krovom. A baš pod tim krovom nekada je boravila i kuvarica Dragane Mirković, koja je jednom prilikom iznela nepoznate detalje o pevačici.

Kuvarica Dragane Mirković ispričala kako je bilo raditi kod pevačice

O domu pevačice Dragane Mirković oduvek se pričalo jer je svima bio interesantan njen život u dvorcu, a još više to što se mnogo detalja nije znalo i ne zna iz njega.

– Dolazila je kod nas u kuhinju i barabar s nama kuvala. Sve ume da radi, a kuva… Prste da poližete. Zna i tradicionalna srpska jela, a bogami, ume i da eksperimentiše. Zaista je divna, vredna, posvećena i nikoga ne gleda s visine iako bi mogla – otkrila je za Scandal.

Pročitajte i: Prevare su trajale godinama – Haris Džinović nije štedeo Melinu: Progovorio otvoreno o svemu, a onda pomenuo i sina

– Mnogo mi je bilo žao kad sam prestala da radim za nju i Tonija, ali sam morala zbog preseljenja – istakla je Draganina kuvarica pre nekoliko godina.

Podsetimo, pevačica je nedavno izdala saopštenje za javnost u kom je najvela da se ona i Toni Bijelić razvode.

Kuvarica Dragane Mirković

Dragana Mirković i Toni BijelićAta images


„Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.

Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Pročitajte i: Toni nije prvi muž Dragane Mirković: Sa ovim čovekom se tajno venčala FOTO

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ostatak saopštenja možete pročitati u odvojenoj vesti.

Još iz kategorije