Jelisaveta i Teodosić se žestoko sukobili: Glumica se pokupila i izletela iz stana, nova drama!

15.04.2024

15:04

By

Drama Miloša Teodosića

Bojan Vuković

Jelisaveta i Teodosić

Drama Jelisavete Orašanin u braku sa Milošem Teodosićem ne prestaje

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić našli su se u centru skandala nakon priče da se razvode. Njih dvoje su u jeku priča da više nisu zajedno pokušali da spreče dalje navode tim povodom, ali očito je to bilo kratkog daha budući da je drama Jelisavete Orašanin i njenog supruga ponovo tema broj jedan.

Drama Jelisavete Orašanin oko razvoda i nesuglasica sa Teodosićem se nastavlja

Košarkaš i glumica pokušali su da obmanu javnost dok je Jelisaveta na utakmicama sa ćerkom bodrila Teodosića, ali je izgleda situacija postala neizdrživa i očito da su imali novi sukob budući da svi mediji prenose detalje na temu drama Jelisavete Orašanin.

Drama Jelisavete Orašanin

Jelisaveta OrašaninAta images

– Svi koji prate sport znaju da Teodosiću u poslednje vreme ne ide baš kako treba. Izgleda da se problemi iz privatnog života prelivaju i na košarkaški teren. Tako je pre nekoliko dana Miloš isključen sa meča poslednjeg kola Evrolige između Efesa i Crvene zvezde. On je tad hteo i da bije sudiju, unosio mu se u lice i jurio ga po parketu, a veći incident su sprečili njegovi saigrači, koji su ga izveli sa terena. Zbog toga će na adresu kluba stići i kazna, koju će, po svemu sudeći, on i platiti. Na njega je sve to jako loše uticalo, pa je, otkad se vratio u Beograd, jako nervozan i neraspoložen – rekao je izvor za domaće medije i dodao:

Pročitajte i – Zvezdan Slavnić ne može bez nje – Ona je moja najveća ljubav za ceo život

– Iako je očekivao podršku supruge u teškim trenucima, Jelisaveta se nije previše potresla oko svega, pa je nastavila da živi život kao da se ništa ne događa. Njega je to jako pogodilo, a posebno što mu je nedavno obećala da će se promeniti. Zbog toga su se, kad je došla u stan na Vračar, opet žestoko posvađali. Pale su teške reči, zbog čega je ona ubrzo posle toga automobilom izašla iz garaže i verovatno se uputila na Dorćol – priča sagovornik domaćih medija i dodaje nove detalje o razvodu Tea i Jelisavete:

Pročitajte i – Dušica Jakovljević pokazala novog dečka – Voditeljka smuvala bogatog biznismena, žene se otimaju oko njega

– Jelisaveta mu je tokom razgovora koji su imali u jeku bračne krize, kad mu je savetovala da zajedno počnu da posećuju bračnog terapeuta, obećala da će noćne izlaske svesti na minimum, kao i da će prestati sa trošenjem novca na nepotrebne stvari. Ipak, ona je ovo obećanje već pogazila, pa je tako od tada nekoliko puta izašla u grad s prijateljicama. Poslednji put je to bilo za vikend, kad je zaglavila do jutra, čime se i sama pohvalila na Instagramu. Pored fotki svog stajlinga koji je za tu priliku imala, posebnu pažnju je privukao i natpis na zidu kluba u kom je bančila do sitnih sati: „Ne zaboravi da odeš kući“, što su mnogi protumačili kao provokaciju i poruku suprugu, dok je on kod kuće sam, usamljen i nervozan zbog svega što mu se dešava u karijeri. Njega je to još više razbesnelo, pa su se i zbog toga svađali sutradan – zaključio je priču izvor za „Kurir“.


IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije