Javnost bruji o razvodu Jelisavete i Teodosića, ona se oglasila: Ni suprug mi nije miran

25.03.2024

11:30

By

Razvod Tea i Jelisavete

A.H./ATAImages

Razvod Tea i Jelisavete je i dalje glavna tema u medijima

Prethodnih dana se mnogo spekuliše o navodnom razvodu Miloša Teodosića i glumice Jelisavete Orašanin. Ipak, izgleda da od toga nema ništa s obzirom na to da je pre nekoliko dana bodrila svog supruga iz prvih redova na utakmici Crvene zvezde, a više puta su uhvaćeni ispred zgrade zajedno.

Razvod Tea i Jelisavete je i dalje glavna tema u medijima, glumica ne prestaje da bodri košarkaša

Jelisaveta je na utakmicu došla sa ćerkom Petrom, za koju je ranije izjavila da je „ista ona“.

– Apsolutno. Ona je moja ćerka 100 posto i uživam u tome. Sin je malo mirniji, ali videćemo kako godine budu prolazile. To se sve da promeniti – rekla je svojevremeno, pa je tad otkrila i da li je sin Bogdan povukao na tatu:

Razvod Tea i Jelisavete

– Pa nije mi ni suprug miran! Ali videćemo, još su mali da bih sada definitivno mogla da kažem na koga su povukli – istakla je tom prilikom za Blic.

Inače, Jelisaveta je pre nekoliko dana posetila Divčibare i hotel svog supruga, a dan kasnije se oglasila iz svog stana na Dorćolu. Uz ovu fotografiju, Jelisaveta je tada objavila i pesmu „Moj Dorćol“, koju izvodi Škabo.


Pročitajte: Razvodi se Đanijev sin, snajka presekla- Slađa se oglasila i otkrila detalje

Nedavno su se oglasili i njihovi prijatelji.

– Kakav je njihov brak to samo znaju oni u njihova četiri zida. Kada izađu na vrata tog stana, ono što mi možemo da primetimo jeste da je sve u redu. Svaki brak ima trzavice, ali kada ste javna ličnost one su vidljivije nego kada niste.

Razvod Tea i Jelisavete

– Čitamo ovih dana da je posredi prevara i svakako da se o tome priča i među našim prijateljima, ali isto tako niko ih za to ne bi ni pitao.

Pročitajte: U jeku priča o razvodu ona mu je poslala emotivnu poruku, a nije Jelisaveta- Teodosić danas slavi rođendan

– Njih dvoje i nakon tih priča funkcionišu kao i ranije, svuda se pojavljuju zajedno, u zagrljaju jedno drugog, nasmejani i raspoloženi. iloš nikada nije voleo da o privatnom životu priča u javnosti, ni kada je svadba bila u pitanju, a još manje sada kada je reč o razvodu.

Razvod Tea i Jelisavete

– Jelisaveta bi možda i demantovala, ali verujem da je porodični dogovor da se ne oglašavaju. Ona je kao glumica navikla da bude pod lupom njen privatan život, ali on je to izbegavao – rekli su upućeni za „Super TV“.

Još iz kategorije