Draganin i Tonijev sin pokrenuo novi biznis: Majka ga javno podržala

30.04.2024

20:00

By

Sin Dragane i Tonija

Printscreen/Instagram

Marko Bijelić

Draganin i Tonijev sin pokrenuo novi biznis

Dragana Mirković nedavno je saopštila da se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Kako je pevačica priznala, njih dvoje već tri godine ne žive pod istim krovom. Dragana je ostala da živi u dvorcu sa decom koja su se u trenutku razvoda vratila iz svojih stanova kako bi bili podrška majci.

Draganin i Tonijev sin pokrenuo novi biznis, majka mu je najveća podrška

Deca Dragane Mirković javno je podržavaju, a Marko je nedavno otkrio i na čijoj je strani kada je oca Tonija otpratio sa društvenih mreža, dok majci pruža i javnu podršku.

Za karijeru i nastupe majke Dragane zadužen je upravo Marko, koji je sada započeo i novi biznis.

Draganin i Tonijev sin

Toni i Marko BijelićAta images

Za razliku od oca koji iznajmljuje luksuzne automobile, Marko BIjelić nakon razvoda roditelja pokrenuo je biznis koji se tiče izdavanja kombija za duža putovanja ili dolaza sa aerodroma, a Dragana ga je podržala putem svojih društvenih mreža, pa podelila njegov nov snimak i dodatno izreklamirala novi biznis.


Draganin i Tonijev sin

Dragana MirkovićAta images

– Za uspeh u poslu svaki detalj je važan. Bitno vam je da poslovno putovanje ili transfer sa aerodroma u zemlji ili inostranstvu budu na visokom nivou, sigurni i tačni – napisao je na početku opisa svog novog posla Draganin naslednik, a u kratkom videu svi su mogli videti o čemu se tu zapravo radi.

Pročitajte: Duško Tošić objavio sliku iz Dubaija- Zgodna crnka pored njega, on oduševljen

Povodom teme razvod Dragane i Tonija, od prvog dana kada se sve saznalo, oglašavali su se mnogi, a nedavno je svoj sud o svemu dala i mlađa Draganina koleginica Jelena Gerbec. Tačnije, ona je progovorila o pomirenju Dragane i Tonija kao jednoj od mogućih opcija.

Toni Bijelić provocira Draganu Mirković

– Ne bih savetovala Draganu da se miri sa Tonijem… (smeh) Ne, ne bih! Ja sam se vratila mužu posle razvoda, al’ mislim da to jednom kad pukne, tu nema više šta da se traži – rekla je pevačica.

Još iz kategorije