Dalila Dragojević hitno operisana: Izašle prve informacije o njenom stanju

28.03.2024

09:00

By

Dalilin dečko

Antonio Ahel/ATAImages

Dalila Dragojević hitno operisana

Bivša rijaliti učesnica, Dalila Dragojević je operisana. Naime. ona se oglasila iz bolnice i otkrila kako je protekao zahvat.

Dalila Dragojević hitno operisana, oglasila se iz bolničke postelje

– Samo da se zahvalim i javim svim dobrim ljudima koji su se zabrinuli za mene i pisali poruke podrške. Operacija je prošla u najboljem redu. I ovo smo preživeli. Idemo dalje, sve do medalje – poručila je Dalila.

Dalila je mnoge zabrinula objavom iz bolničke sobe, a šta je u pitanju, još uvek se ne zna.

Dalila Dragojević hitno operisana

U posetu joj je prva došla njena drugarica i bivša cimerka iz rijalitija, Marijana Zonjić, koja je donela poklone.

Podsećanja radi, nedavno se u medijima provlačilo da bi Dalila mogla da završi u zatvoru zbog Tiktoka.


Pročitajte: Žika Jakšić usred emisije napao ćerku takmičarke- Ružno je na kilometar

– Dalila se hvali svojim uspehom na TikToku, novcem koji zarađuje i nulama kojima raspolaže. Ali nadležni organi treba da ispitaju kako to Dalila kao strani državljanin podiže toliki novac kojim se hvali?

Dalila Dragojević hitno operisana

– Ona može skinuti novac sa računa iz Bosne, ukoliko ga ima, ali joj bankovat skida određenu proviziju, što nema veze sa njenom obavezom plaćanja poreza – priča izvor blizak redakciji HypeTV, pa dodaje:

– Poreski organi Bosne i Hercegovine i države Srbije treba da ispitaju gde i kako Dalila Mujić prijavljuje svoje prihode. Ukoliko ne plaća ni u Bosni, ni u Srbiji, onda ona vara državu i krši zakon, zbog čega bi trebalo da bude procesuirana po osnovu “utaje poreza” – govori sagovornik za pomenutu televiziju.

Dalila Dragojević hitno operisana

Inače, ona se nedavno oglasila iz Njujorka kada se uključila u emisiju „Pitam za druga“, i tom prilikom otkrila da njen dečko ne voli medijski da se eksponira.

Pročitajte: Potresne scene u domu Dragojevića- David suočio Dejana sa istinom, u sve umešana Dalila

– On neće da se slika, tu je u autu. Znaš kako je, kada se to sve objavilo, bilo je loših naslova, ne može svaka osoba da se nosi sa tim, tako da izbegavamo taj pritisak. Što se mene tiče ja sam navikla na to, ali osobe poput njega, koje nisu bile u medijima, nije lako da se nosiš sa tim – rekla je Dalila.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images,

Još iz kategorije